Xaero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Olum size hatun matun yok siz okulunuzla boğuşun neyinize hatun :) Biz bitirdik üni müni ne varsa tokatladık şimdi takılıoz canavar gibi ohh valla :) Zuhahaha okul suxxxxxxxx.....[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ohh 86lıyım gurur duyyorum.. (ayrıca uni sux yakında berbere çırak olcaz..bu notlarla)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Xaero Ferrari; Kumsalda Kum sende Para; Karizma Yeter :p Takma gerisini...Yaş 70 kuş bitmiş desen bile ayar çekersin :pP[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 zaten lise de yanlızları oynadık üni de de sadece derslerle boğuşursam çıkışı olmayan depresyona girerim :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 eed eed yaşlanıozz liseli güzel bi kız gördüğümde kötü oluom artık :P ulan yaslandık off offf modunda kafayı cevirioz uniwlilere bakion onlardada 18-9-20 yash ohooo olmazki kardesim nerden 23 olduk :) hatta bırak 23 te bitio napcazz :P[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 valla bu yazıları okuyunca bi 5 yıl yaşlandım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar