Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 50 cepten cıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 50 ytl ananeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Az azizim az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 100 babam attı, 20 de halam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 halalar hep pinti oluyo ya. Küçükken babam para vereceği zaman cüzdanını alıp kaçıyodum evin içinde.. negzel günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 150 kafa. Geniş sülale(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 eski harçlıklar yok be artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 neden az para aldığımı anladım, civarda ne akraba var ne tanıdık dsfd. gerçi saçı kessem ananem bi 100 kafa atardı, saçtan kaybettim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Anneanne dede konsorsiyumundan 20 lira (ki 100 den aşağı inmezlerdi) Amcadan 50 lira Diğer dededen 50 lira. Toplamda 120 lira. Şimdi peder bey 2 hafta harçlık vermez, bayram harçlığı yalan olur ısısıısı. Hiç olmadı da bu sefer olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 obsesifik said: bu bayram yalan oldum ya geçen bayram doğum günümü de birleştirip sağlam para toplamıştım ama bu bayram evde olmadığımdan 0 ytl :( yüzsüzlük yapıp hesap numarası yollayasım var. çok zor durumdayım memeetalibeeeeeyyyyy yalan olmamışımmm (:D az önce msj geldi. bankaya 150 ytl yatmış.. aradım bizimkileri ne iş die babanne dede ve dayı yollamış off dedim kralsınız yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hemen hesabımı kontrol ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 0 , toplamayıda düşünmedim en az yaş ortalaması 16-17 desek işte hala el öpüp paramı bekliyorsunuz allasen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi 21 i devirdim 22 ye girdim,yok harçlık marçlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 "0" .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Babam 200 ytl verdi ts9 a çevirdim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 RamsesII said: abi 21 i devirdim 22 ye girdim,yok harçlık marçlık... 23 bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lan ben de harçlık verdim. şaka gibi sonra dışarı çıkıcam cebimde para yoktu! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oper said: hemen hesabımı kontrol ediyorum var mı gelen giden bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 evde yanlızdım bütün bu hafta boyunca dolayısıyla 0 yetele topladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 obsesifik said: oper said: hemen hesabımı kontrol ediyorum var mı gelen giden bari :D nerdeee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 -600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bayram harclıklarımı toplayıp araba aldım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lan geçen yıl negsel 170 falan toplamıştım.utanmadan üzülmüştüm bide. bu yıl tamı tamına 30 yetele.evet lan 30 yetele topladım. annem babam vermedi.eniştelerimden biriyle dedem verdi.topladım 30 etti. içicem o parayla da nabayım lan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar