Twisty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Soyle bir sistemim var Monster Core2Duo 1.8 512 harici geforce 8600m gs 1 gb ddr2 667 ram kingston s96s asus anakart mevcut max 4 gb destekliyor sindi sorum su ben 2x2 ddr 667 alsam kullanamayacak olsamda 32 bitde 3 gb olarak gecsede dual olarak calısırlarmı bide kingstonla ocz arasında kaldım ocz de sakatlıklar var diyor bazı arkadaslar kingstonmu alayım ocz mı bide max 667 fps destegi var 800 taksam bi artısı veya eksisi olurmu calısırmı calıstırmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 OCZ'de sakatlık varmış da Kingston'da yok muymuş :p OCZ ve Corsair çok daha kalitelidir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Aslında hepsi iyi. Hepsi arada sırada bazı anakartlarla uyumsuzluk çıkartabiliyor. Mesela ben Corsair'e güvenirim. Baya da kullanmışlığım var. Ama en son aldığım Asus anakartla 4GB Corsair uymadı. OCZ taktım sorunsuz çalışıyor. Yani anakartınla bir uyum sorunu olmadığı sürece hepsi işini görecektir. Fazla takma kafana derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 o zaman ocz alayım 2 tane 2 gb lık ram peki benim anakart 667 destekliyor max demiştim 800 luk alsam taksam bi artisi bi dezavantaji oluyormu birde xp 32 bit kullanıcam yani 3 gb gorcem ramı kabulumdur fakat dual calısmasını istiyorum dual calısıyor dimi 3 gb gibi gorsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 OCZ al derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar