slickers Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 oha 5 ytl ne demek lan acırım resmen ben o paraya hem gece gece kafamı şişirecek gece yetmiyormuş gibi bide akşamları çalacak hemde üstüne para vericem teşekkür eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adamlar ramazanın ilk günlerinde çaldı daha da yoktular. öyle demeyin lan harçlıktır bayramdır olur öyle .verilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bizim buralarda geçen gün saat 11 de davul sesi duydum ben. Soundcheck falan yapıyodu adam herhalde. Gerçi giremiyolar bizim siteye falan da, yan taraflarda baya pro ramazan bateristleri var, onu anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aslında bi kamyonetin arkasına bateri kit i kurup dolaşcan. sahurda One falan çalcan bak gör noluo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 balon said: beyler 5 ytlnin davasını yapmayın hehe gece yatağa girip uykuya dalmak üzereyken DONDODONDON diye ses çıkaran adama para vermem, o bana versin. millet saat kursun öyle kalksın yani nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar