_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Çok uzun işmiş yahu en iyisi sonra bir bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Peki bullet takımdaki oyuncu sayısı 7 mi? Her pozisyondan 1 oyuncu mu alıyoruz istediğimiz kadar mı(bu değildir heralde, saçma olur) Çok iyi anlatmışsın, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pre rank olayına girmeyin boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mikael alabilirim seni yarın haber versem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sostizm said: Peki bullet takımdaki oyuncu sayısı 7 mi? Her pozisyondan 1 oyuncu mu alıyoruz istediğimiz kadar mı(bu değildir heralde, saçma olur) Çok iyi anlatmışsın, teşekkürler. Sayılar ligin settinglerine göre değişiyor.Hangi pozisyonda kaç slot var falan,khala ayarlamıştır onları lig settinglerde yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bi lige 2 idman yurdu fazla, rename lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 BulletRide said: sostizm said: Peki bullet takımdaki oyuncu sayısı 7 mi? Her pozisyondan 1 oyuncu mu alıyoruz istediğimiz kadar mı(bu değildir heralde, saçma olur) Çok iyi anlatmışsın, teşekkürler. Sayılar ligin settinglerine göre değişiyor.Hangi pozisyonda kaç slot var falan,khala ayarlamıştır onları lig settinglerde yazar. Rosters sekmesinde şunu buldum: PG --empty-- SG --empty-- G --empty-- SF --empty-- PF --empty-- F --empty-- C --empty-- C --empty-- Util --empty-- Util --empty 10 kişi sanırım maksimum kadro. Doğru mu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 3 kişide bench var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Pazar saat kaçta draft? Bu arada ntvspor'da yarım saat sonra Miami-Nets maçı var izlenir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 draft pazar akşamı 8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yok teşekkürler siz devam edin,ben vakit ayırabileceğimden emin değilim sizin oyununuzu da bozmayayım. Bu arada maç fena değildi Miami deki çaylak fena oyuncu olmaz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 lottery de draft gunu oluyodu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Silphatos said: bi lige 2 idman yurdu fazla, rename lan. aahah sen de mi öyle yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cok ozur dileyerek pazar gunu drafta katılamayacaımı solemek istiorm. eğer isterseniz ligden cıkabilirm tabi giricek biri warsa. tekrar ozur diliorm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Valla Zegna'nın mangal partisi var snrm,haftasonu işi olan çoksa bu tarz ertelenebilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bencede 1 hafta atalim preseason maclari falan anca izliyorum ben mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nasıl ya, o kadar erteledim işlerimi, bu mudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ben önerdim ama benim içinde bu pazar daha iyi,pazar evdeyim zaten bin tane rapor ödev var.Arada draft'ı halledip çıkacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hakkaten iyi olurdu yarın da nese 1 hafta sonra derseniz illa yaparız bişielr artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi drafta gelemeyen arkadaslar list yapsınlar geniş kapsamlı... ne farkı olurki live drafttan. bence herkesin bulunması gerekmıyor. List yaptıkları surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Aynı şey olmuyor işte, sonra ligi bırakıyorlar yenilgiler arka arkaya gelince. Draft a gelemicek adam girmesin dedik kaç kere. Hastalık vs. olur tamam da, keyfe keder ise bizlere ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 rLx said: abi drafta gelemeyen arkadaslar list yapsınlar geniş kapsamlı... ne farkı olurki live drafttan. bence herkesin bulunması gerekmıyor. List yaptıkları surece. O adam dışında 15 kişi seçecek,200 kişilik falan bir liste yapması lazım tercih sırasına göre vs. Ha diyorsan istediği oyuncuları söylesin onlar onun olsun.Pazar ameliyat olcam ona gidiim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dediğim gibi ozur diliorm ve isterseniz ligden cıkabilirm bnm yerime birini almanız için. ama pazar drafta katılamicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ertelenmesi beni biraz bozar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar