khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 şu barça maçı bitsin kurucam çok heyecanlı geçiyor
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 khala said: şu barça maçı bitsin kurucam çok heyecanlı geçiyor ne heyecani ya canli yayinda tecavuz.
khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kurdum önce rezerv olanlara yolluyorum şifreleri
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Drama Calcetta olarak iştirakımı gerçekleştirdim lige.Geçen sene iyi başlayıp,lotarya seviyesinde bitirdiğim için ilk sıradan seçme hakkı talep ediyorum (:P)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hms, ilk maçın benimle, bir iki oyuncu bırakırsan birşeyler düşünürüm :P
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yok senin Half-A-Stars ile gözüküyor.Zaten lig dha dolmadı adam geldikçe değişir o fikstür.
khala Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Lige herkes girdiğine göre 3 kişilik slotumuzun kaldığı görülüyor.Gilean ve sostizm oynamak istiyordu alalım mı arkadaşları?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İkisinide tanıyoruz yıllardır, bir sorun olmaz heralde, geçen seneki gibi.
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mümkünse ben de katılmak istiyorum arkadaşlar. her gün ilgilenebilirim, nba'i de elimden geldiğince takip ediyorum.
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ben pazar 8 e yetişemeyebilirim, yetişemiycek gibi olursam çıkarım drafttan önce. Griz ben arkadaşın acc açık kalmış ehue.
rLx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oncelik tabiiki uzun suredir buralarda olan seviyeli patilerindir... ancak onlardan geriye yer kalırsa arkadasım ace in yer almasında ısrarcı olduğumu belirtmek isterim.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 girdim bu arada lige hayırlısı artık ilk defa oynamış oalcağım
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kadro tamamlandı draftımız pazar günü saat 8, unutmayın.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Fena hazırladım bu draft'e,dikkatli olun =]
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben hic hazirlanmadim, elime geleni secicem.
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bombi said: Ben pazar 8 e yetişemeyebilirim, yetişemiycek gibi olursam çıkarım drafttan önce. Griz ben arkadaşın acc açık kalmış ehue. lan salak bu ne! asdsfdf
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BulletRide said: Fena hazırladım bu draft'e,dikkatli olun =] PreRank yapmışsındır, sıralıdır şimdi senin kişisel listen :) Ben ilk kez deneyeceğim bunu. nba.com'ın kendi fantasy'sinde oynamayı çok severdim ama ondan da 2 senedir uzaktayım. Bilmem gereken özel bi bilgi var mı?.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben de girmek istiyorum bu fantasy lig olayına nba ve oyuncular,performansları hakkında kişisel bilgime çok güvenirim ama geçen sene draft a gelemediğim için katılamamıştım bazı sorularım var Şimdi siz liginizi kuruyorsunuz,katılmak isteyene id sini veriyorsunuz onlar katılıyor değil mi?Hala Draft yapılmamış sanırım ama yer yok sanırım bir kişilik öyle mi? Bir de single game tarzında değil de herhangi bir lige girebiliyor muyuz tanımadığımız insanların? Son olarak galibiyet için maç mı oynanıyor yoksa sadece istatistiğe bakarak mı maç kazanılıyor o 5 2 7 2 oranlarını anlayamadım
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Tonlarca lig var,draft saati en yakın olandan başlamak üzere sıralanır ama Avrupa'dan falan bir lige gir derim public takılcaksan çünkü saat sorunu olabilir draft günü(gecesi).Live Draft olarak filtrele ligleri aratırken. sostizm said: BulletRide said: Fena hazırladım bu draft'e,dikkatli olun =] PreRank yapmışsındır, sıralıdır şimdi senin kişisel listen :) Ben ilk kez deneyeceğim bunu. nba.com'ın kendi fantasy'sinde oynamayı çok severdim ama ondan da 2 senedir uzaktayım. Bilmem gereken özel bi bilgi var mı?. Pre-rank kafada döner zaten ama 16 kişiyiz sonuç olarak kaçını seçebilirsin belli değil istediklerinin.O yüzden her tur için 3-4 oyuncu adayı olması iyi oluyor kafada,ben geçen seni Yahoo'da yeniydim tam fantasy yaptım yani başlarda iyi gibi gözüksede çuvallıyorsun.Aa ne güzel T-mac 50. sıraya düşmüş kapiim dersen sakat,çünkü adam senede ortalama 20 maç kaçırıyor minimum. Fantasy hakkında çok fazla yazı çıkıyor,espn'de orda burda şurda.Tabiiki kendi insiyatifinle seçtin mi zevkli olur ama ufak tefek tavsiyeler lazım bence.Yani en azından ilk 5-6 tur draft ettiğin adamlar kemik kadron olsun,geri kalanı zaten bu başlıkta trade ederiz. Ben lig başlamadan burdan reca etmek istiyorum,lütfen trade offer'ları direk reddetmeyin,sebep belirtin isteğinizi belirtin.Kimsenin kadrosu 4 4'lük olmayacak çünkü,trade işin en keyifli kısmı.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Peki,Rotisserie modunun açıklaması şöyleymiş gerçek sezonda en fazla galibiyet alan takım kazanmış sayılıyormuş draft yapılmıyor mu bu modda?
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Valla Rotisserie dedin mi yurt dışında döner yiyosun =]. Bilmiyorum fantasy'deki modunu.Ama takım galibiyeti vs. ise h2h tercih sebebidir.
Öne çıkan mesajlar