DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ilgün ilgün var benim gördüğüm en ilginç isim-soyisim combosu arasında. birde bengisu var benim arkadaş. o da ilk duyduğumda ilginç gelmişti.
Drall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bileydide Serinesen Rüzgar diye bi ingilizceci vardı. tek geçerim içimden bi his bu mesajı daha önce yazdım diyo ama yazmadım galiba ya =/
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 _Mikael_ said: Ablam bankada o anlatmıştı Sacit Urspuçocuğu(Gerçekten lan) yalan abi urspuçocuğu diye soyadı mı olur sdfdsgsdf
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben kızım olursa kader koyuyorum kesin yaklaşık 5 yıldır sabah aksam bunu tasarlıyorum. Cinsel içerikli isimler tercih edilmiyor fazla bence.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya ben halen Denizsu ismine anlam veremiyorum. ulan nasıl gıcık kapıyorum. yok böyle birşey. isim kalmadımı lan. koymayın şunu.
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Lise 2 de fizik hocasıyla konuşmamız Ben: hocam pardon adınız neydi? Hoca: Nebile'yim canım Ben: efendim hocam Hoca: Nebile'yim canım Nebile Ben: pardon Hocam: NE-Bİ-LE Ben: omg wtf! hocanın adı Nebile'ymiş xD
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bizim emine memiş diye fen öğretmenimiz vardı ortaokulda, sorardık "hocam neden eminemediniz?" diye :P
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 renk güzle isimmis bence ya. cok dalga gecilebilri kucukken ama guzel bi isim
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 renk güzel ya. annem benim ismimi benek koyacakmış da iyi ki koymamış.
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 SoulCube said: yalan Seni davet ediyorum
Öne çıkan mesajlar