Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dans dans dans anadolu yakasi

dunno

Öne çıkan mesajlar

yok yok yok kardeşim anadolu yakasında öyle cıstakk yer. illa karşıya kuruçeşmeye ya da taksime geçicez. anadolu yakasında çubuklu , buzz bar (bagdat cad.) bi de murphy's (kalamış marin) var galiba. içlerinden sadece çubuklu ya gitmedim , diğerleri leş zaten. valla bilen varsa kaliteli mekan bana da soylesin hiç uğraşmiim karşıya geçmekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto said:
yok yok yok kardeşim anadolu yakasında öyle cıstakk yer. illa karşıya kuruçeşmeye ya da taksime geçicez. anadolu yakasında çubuklu , buzz bar (bagdat cad.) bi de murphy's (kalamış marin) var galiba. içlerinden sadece çubuklu ya gitmedim , diğerleri leş zaten. valla bilen varsa kaliteli mekan bana da soylesin hiç uğraşmiim karşıya geçmekle.

murphy's ve buz bence gayet güzel. Nesini beğenmedin.
Sosyal ağlarda paylaş

buzz zaten biraz ufak bi yer ve gordugum kadarıyla insanlar oraya eglenmek için gitmiyor. belki benim gittigim gun oyleydi ama ısınamadım. murphy's e gelirsek de , bence soyle adam akıllı baktıgımızda ilk olarak gozume carpan eksisi: gece klubu ama ne acık ne de kapalı. demek ıstedıgım bina diil ama tam acık bı yer de degil. burda da pek danseden insan goremedım.

mesela sortieye gittiginde de insanlar deli gibi dansetmıyor olabilir ama boğaz manzarası herşeyi kurtarıyo. ve mekan olarak da ferah bi yer. sanırım bana güzel gelmesi için açık mekan olması lazım. ya da ınsanların oraya eglenmek ıcın gıdıyo olmaları lazım. karıkız kesmek için değil.bi arkadaşımdan duyduguma göre taksımde ki love dance point mesela dediğim gibi bi yermiş. kapalı bi alan ama insanlar eğlenmek için orda oluyo. love'ın da eksisi gay bar olması =)) kızlı erkekli de gitsen kelin tekinin sana asılma ihtimali var.
Sosyal ağlarda paylaş

mörfiyis bayan kaldırma mekanı.oturur milleti kesersin.buzz a gelince çok ağır mekan.yaş ortalamasıda yuksek.kopucam ben çıldırıcam diyosan nişantaşında ufak tefek çılgın atıcagın barlar var.kalitelidir.ufak oldugu için kıç kıça olursun ama mutlu olursun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada nişantaşında LOCCA nın açılışına gittik arkadaşlarla nişantaşına laf gelmişken. Ambiance gerçekten etkileyici ama gereğinden fazla kalabalık. Ve ses aşırı yüksekti kulağım 2 gün sonra açıldı.

ya o şekil istiyosan böyle jazz barlara falan gitmen lazım. Lüks varsa bi yerde orada kadın kaldırmak için gelen q7'li adamları görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...