Lethious Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 zegna 4. sezon başlığında belirtmiş 5. sezon başladı diye. ancak yeni bir başlık fena olmaz diye düşündüm. iniyor şimdi bölüm. bakalım nasıl olacak bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 4 sezon devrildi ama Grey mutlu, George doktor, Alex de adam olamadı. Döngüye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 geçen sezon sıkıcıydı premieri de 2 bölümlük, upuzun yapmışlar altyazısı da daha çıkmadı, hiç sarmıyor beni izlemek sezon bitince dl edip kenara koyasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 abi greys anatomy izliyosunuz, utaniyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Güzel dizi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu sezon izlenir ilk 3 bölümdeki çizgiyi bozmazlarsa(geçen sezon çok inişli az çıkışlıydı mesela), ödül gelir önyargılıydım, diğer diziler filan var ama bu sene en çok greys hoşuma gitti not: ilerde editlemek isteyebileceğim bir post gibi geldi ama yazdım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 meredith'in ruhsal iniş çıkışları bezdi artık 3. bölümden sonra baya sıkıldığımı farkettim diğer karakterlere yoğunlaşsınlar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 5x12 olay örgüsü ve özellikle diyaloglarıyla uzuuuun süredir en iyi Grey's bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 11 de iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 uzun bi aradan sonra ganin eski tadını alabildim 12 iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ben 11 ve 12yi henüz izlemedim, ama sezona dair düşüncelerim şöyle kesinlikle 4ten çok çok daha iyi bir sezon, Lucius Vorenus (Rome'daki ismi, Grey's e Acil servise gelen sert mizaçlı adam) geldi, tek başına yeter izlemem için. 5. sezon genel İzzie'nin şizofrene bağlaması beni inanılmaz baydı, dizinin en bayık kısımları oralar bence. Ve O Malley tam bir mal, Lexie'yi kaçırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 O'Malley'i oynayan eleman muhtemelen diziden ayrılacak o yüzden öyle oldu. Rambo-cerrah muhteşem! O duş sahnesi gördüğüm en iyi sahnelerdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 13 de fena değil. Başlarda çok iyi müzik var, Donnie Darko izliyormuşum gibi hissettim. Sonra davul mavul koydular sanki Gladiator izliyormuşum gibi oldu, dedim tebrikler... ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 13'ün altyazısını bulan? ne divxplanette ne divxforeverda bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Çok sağlam bir sezon finaliydi. izzynin ölmesi(öleceği)ne pek şaşırmamıştım ancak george konusunda çok fena oldum direk ters köşeye yatırdılar kimliği belirsiz hastanın meredithin eline 007 yazmaya çalıştığı anda tüylerim diken diken oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Kelimelere dökemeyeceğim hislerle dolu bir sezon finaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ben böyle sezon finali görmedim. Titretti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 cok seviyorum bu diziyi. 5. sezonun bitmesine cok az kaldi, bitmesin =/ soundtracklerini indirdim bütün sezonlarin, baya iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 5. sezon mükemmel bitti, zirlamaktan alamadim kendimi. izzie ve o'malley =( nerden aklima girdiyse 5. sezonu son sezon saniyordum, oh cok rahatladim. az kalmis hem de. said: Season 6, Episode 1: Episode #6.1 Original Air Date—24 September 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala izliyorlar ya bunu be smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala grey's anatomy cok reröre diyolar ya, cok da reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 6. sezon basladi, izleyenlerin bilgisine. koskoca forumda bi ben mi izliyorum su diziyi ? süper dizi hala arkasinda duruyorum dedigimin. neese kendi kendime spoiler vereyim bari o'malley hakkaten gg oldu. günleri sirasiyla, özetle göstermeleri de cok iyi olmus. little grey de amma kilo almis. ayayay. insani titreten bir bölümdü yine, o yüzden seviyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 izledim prömiyer. cidden çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Biraz önce izledim. Başlangiçta asansör sahnesi olmasi lazimdi diye düşünüyorum, çok daha güzel bir başlangiç olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar