horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet önce skeç yapıyoruz. ardından boyuyoruz. kolay gelsin.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 litaratürlere geçirilsin hhemen. table çocuğu seni[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 nası çok öğretici olmuş di mi :D[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aslında gerçekten yararlı olmuş teşekkürler Horace![signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 cin ali olmus bu ya :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hangi program? hangi brush tipi?[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ee ((: yani bukadarmı ? tutorial denmez pek ((:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yaw ben sıfırdan bunu da yapamıyorum yardım edin :lol:[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 program opencanvas diye bi program. ama aynı olayı ps7de flowu 10da filan tutarak da yapabilirsiniz. temel mantık renkleri şeffaf tutarak bir nevi marker, suluboya tadında çalışmak. yavaş yavaş yani. ulan madem iş ciddiye bindi şöyle bişi gösteriyim. gerçi dandik ama.. sol üst köşedeki renkleri kullanarak şöyle bişi yapıyoruz. bunu sağlayan da sağolsun renk seçici. bir renkle bir rengi accık karıştırıp (hani şeffaf kullanıyoz ya..) sonra onu seçili renk olarak kullanabiliyoz. elemanın saçlarını önceden boyamıştım ve gördüğünüz gibi çok fena sırıtıyo. az renkle çalışmak bütünlük sağlar. bi saniye daha anlatıcı bişi çiziyim..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu güzeldi işte[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aha geldim. burda iki renkle yapılmış bi resim görüyorus. değer/tonlama çalışmak için ideal. ve bu aşamadan sonra da gereken renkler eklenebilir.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evt böle bişiler anlat horace :) şenlensin şu forumlar.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hmm. 2. tutorial hoş olmuş. diğerleri de fena deil. çalışmalarının ve örneklerinin devamını bekliyoruz horace ;) ekleme : bu resimleri ilk elde mi çiziyosun yoksa programla mı? [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 02 Nisan 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bi okusan yazdıklarımı çok güzel olucak da...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ps7 var bende de brush yaparken deliler gibi kasıyo makine yani boyadıktan 3-4 sn sonra çıkıyo renkler :([signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ps6 kullan benim gib[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 flowu düşürmeyi denedin mi? opacity 100% flow 10% civarında olsun. brush dynamiclerden hiçbiri açık olmasın. tabler varsa da sadece 70% civarı size dynamic>pressure açık olsun. dual brush filan kullanma yani. bi sorun çıkmaması lazım.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: horacegoesskiing, 02 Nisan 2004 20:18 tarihinde demiş ki: bi okusan yazdıklarımı çok güzel olucak da... bu sayfada yokki sorduğum soruya yapmış olduğun bir açıklama? mesaj attıktan sonra diğer taraftaki topic'ini okudum orada gördüm açıklamanı. gerek yok bana ayrı bir açıklama yapmana. zor birşey nede olsa, bana bu yanıtı verene kadar kalemli mouse hede hödösü demek. (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 horace-sama sensei bi ara şu sendeki bu cici bici programları bi cdye neyin doldursan nası güzel olur var ya :D[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: ShekiLChoCuq, 02 Nisan 2004 20:42 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 02 Nisan 2004 20:18 tarihinde demiş ki: bi okusan yazdıklarımı çok güzel olucak da... bu sayfada yokki sorduğum soruya yapmış olduğun bir açıklama? mesaj attıktan sonra diğer taraftaki topic'ini okudum orada gördüm açıklamanı. gerek yok bana ayrı bir açıklama yapmana. zor birşey nede olsa, bana bu yanıtı verene kadar kalemli mouse hede hödösü demek. (!) adam opencanvas kullanıyorum demiş işte..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 grudge marifet programda diil ;)[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Aa ilki ne şirin bişi! Horas bi bakira daha kurban etçem sana![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ı ıh begenmedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Su atli arkadas guzel olmus Da bole hangi program hangi bilmemne olmaz Asil soru Kac yildir bole bilgide cizim yapiyorsun? veya boyuyorsun?[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 thank you for existing ;)[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar