Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008 Güz Sezonu

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Resim büyük biraz(1.4Mb) sabredin yüklensin. 4chan /a/'dan hacıladım.

Şahsen beklediklerim:

Tytania: Legend of Galactic Heroes yazarının başka bir kitap serisinden uyarlama olduğu söyleniyor. En heyecanla beklediğim bu çünkü LoGH'un yarısı kalitede olsa bu sezonu süpürür.
Kurozuka: Mangasını biraz okudum ama sevmedim. Gene de bir kaç bölüm izlemeyi düşünüyorum.
Goku Sayanoura Zetsubo Sensei: Bunu da izlerim heralde.
Kurogane no Linebarrel: Konudan pek bişey çıkaramadım ama klasik shounen mecha gibi. Kalitesine bakmak lazım.
Nodame Cantabile Paris-Hen: Mangayı okumadım ilk sezon gibi olsa yeter.
Gundam 00 2nd Season: İlk sezon süper değilse de iyiydi. Gundam işte izleyin gitsin.
Benden bu kadar, bu sezon için tavsiyelerinizi beliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Alive var ulan alive.Mangasını okuyanlar bilir.Çok severim ben onu.
Toradora da romantic comedy onuda okuyorum oda çok komik olur.
Vampire knight ve rosario vamp. devamları olmaz diye düşünüyordum onlar da izletir kendini.Bakalım bu neki dediğimiz şeyler güzel çıkabilir.Başladıklarında bakmak lazım yorumlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Penguin Musume Heart 2nd Club: Daha ilk sezonunu bitirmedim. Aşırı kötü kalite stream + aşırı kötü fansub grup soğutmuştu.

Battle Spirits: Yaşım tutmuyor izlemeye

Mach Girl: Bu ne ?

Bounen no Xamdou: İzlemeye devam edicez. Nazar değmesin pls.

Hakushaku to Yousei: Bir iki bölüm şans veririm.

Toradora: Light novel ve mangasına göz atmıştım, hoşuma gitmişti. Seiyuularda baya sağlam. Büyük ihtimal sıkı takip edicem dizisini.

Noramimi: Bu ne ?

Rosario to Vampire 2: Fapfapfapfap

Casshern Sins: Trailerı baya iyiydi. Bir kaç bölüm izlerim garanti.

Hyakko: Bu ne ?

Yozakura Quartet: Konusu hakkında bir fikrim yok ama yönetmen + rie tanaka + daisuke ono + round table yüzünden kesin izliycem.

Kuro Shitsuji: Staff + cast sağlam. Bir göz atarım.

Clannad After Story: Visualnovelını bitirdikten sonra pek bir espirisi kalmıyor ama gene izlerim herhalde. Yanlız baya az materyel var ellerinde yani bir dizi çıkarıcak kadar uzun değil VN afterstory o yüzden de merak etmekteyim orjinal birşeyler yapabilirler.

Akane-Iro ni Somaru Saka: Bu ne ?

Tales of the Abyss: Oyununun başı hoşuma gitmişti bunun da başlarına bir göz atarım ama staff + cast de pek göze çarpan birileri yok. Düşük bütçeli dandirik oyun uyarlaması olmaz inşallah.

Tentai Senshi Sunred: Bu ne ?

Fist of the North Star bilmemkaç: Sevdiğim bir seri değil, büyük ihtimal başlamam bile.

Kurogane no Linebarrel: Çok feci bir durum bununki. Bir yandan ALI Project + GONZO + Hirai gibi bırakın yanyana gelmeyi uzaktan görünce mide bulandıran isimler var, öte yandan Maaya Sakamoto, Tsutomu Suzuki, Mamiko Noto, Rie Kugumiya gibi tek başına çöp izlettiren isimler var. Sonumuz hayrola en azından ilk arcı bitiririm.

To Aru Majutsu no Index: Bu ne ?

Shugo Chara 2: Pedoyuzda o kadar da değil >:

Kemeko Deluxe: Hakkında pek bir bilgim yok ama cast + staff dehşet. Kesin izlerim.

Hellgirl 3: Daha 1. sezonu bitirmedim, imkanı yok.

Netsusou: Bu ne ?

Zettai Yareru blabla: Bu ne ?

Shikabane Hime: Gainax diye izliyecez işte elimiz mahkum

Kannagi: Hakkında pek bilgim yok ama yönetmeni sağlam üstüne de A-1 (ki ben bu adamları çok seviyorum). Kesin izlerim bir kaç bölüm.

Gundam 00 2: Kuduz tavşanlar gibi izlenecek

Today in Class 5-2: Dualarım kabul oldu valla. Deli gibi izlenicek :3

Ga Rei: Çizimleri dışında pek bir çekiciliğini bulamadım. 1-2 bölüm şans veririm.

Skip Beat: Buram buram shoujo kokuyor. 1-2 bölüm şans veririm.

Live on Cardliver: Bu ne ?

Macademi Wasshoi: Cast sağlam da staff patlak. 1-2 bölüm şans veririm.

Vampire Knight 2: İlk sezon öyle yada böyle izlettirmişti kendini. Bunu da izlerim herhalde.

Ef 2: İzlemeyen top olsun

One Outs: FAzla incelemedim ama yeni akagi gibi geliyor bana = kesin izlenecek

Kurozuka: Konusu ilgimi çekti. Kesin göz atarım.

Mouryou no Hako: Yalan yok sadece aşkısı Kuwashima için izliycem.

Stitch: Yok artık

Nodame 2: evet evet evet

Chaos Head: Çok kötü olucağını hissediyorum ama visualnovelının hatrına izleyecem.

Tytania: Bakalım dedikleri gibi yeni LoGH olabilecekmi. Romanları bitmemesine rağmen yazar anime için zorluyormuş bitirmeye. Patlak bir sonu olmaz umarım.

Tetsudou Musume: Bu ne ?

Junjou Romantica: Hala erkeğim elhamdülillah

Negi-bouzou blabla: Bu ne ?

Michiko to Hatchin: Uçuk birşeye benziyor. Yönetmen de çok sağlam. Kesin izlerim birkaç bölüm.

Inazuma Eleven: Bu ne ?

Alive: GONZO ve adaptasyon aynı cümle içinde kullanılmaması gereken iki kelime ama bakalım. Manga hatrına göz atıcaz herhalde.

Bihade Ichizoku: Bu ne ?

OVAların hepsine göz atıcam ama özellikle SZS, LS (mmorpg kısmı güzel gerisi patlak), Eve 2, sfir 3, farklı bir gazla izlenicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bounen no Xamdou - Süper gidiyo bakalım nolcak
Casshern Sins - RandomC de okucam birazdan incelemesini ama gercekten inanılmaz çizimler war gibi.

Kuro Shitsuji - Ana karakterlerin tipleri cok hosuma gitti kesin bikac bölüm izlerim denemek için

Clannad:After Story - Kesin izlenecekler listesinde (ilk seri cok güzeldi.Kaede nin dedigi gibi visual novel sonrası ne kdr hosuma gider şüpheli ama 24 bölüm (Hongfire dan gördüm hata yapmamıssa yazan 24 bölüm) olduguna göre bozmazlarsa baya sey eklenir Vn ye gibi geliyo.

Tales of Abyss - Kısa bi mangası wardı o sarmadı hic ama baya popüler çizimlerde güzel görünüyo deneriz.

Kurogane no Linebarrel - Şu 3d dövüş sahneleri bozmazsa en merak ettiklerimden(Code geass 2.sezonun 2.yarısı bozunca yerini doldurcak bisi arıyom)

Jigoku Shoujo Mitsugane - İlk iki sezonu nefes alır gibi bitirmistim.Aynı düzeyde devam ederse kesin izlicem.

Shikabane Hime
- Cok klasik bi hikaye gibi ama belki güzel cıkar kim bilir.

Ga-rei - Üstteki gibi

Gundam 00 - Tam anlamıyla bu anime için kuduruyorum denebilir.İlk sezonu ilk izledigim gundam dı iste onceki ay Seed in 100 bölümünüde yalayıp yuttum.

Vampire Knight 2 - Mangayı cıktıgı gibi okuyan biri olarak ilk sezonu begenmemistim.Çok övmezlerse izlemem.

Tytania - LoGH in 50 bölümdeyim. su ana kadar ki yorumum: tam bi klasik izlemyen kalmamalı.Karakterler harika ,savas anlatımına ise söz söyleyen halt etmiş.Gercekten nosfe nin dedigi gibi bu sezounun en iyisi olmaya aday.

Kurozuka - İlginç bi hikaye.Denicem..

Mouryou No Hako - Hmm CLAMP tasarımı, dedektiflik fazla sevmesemde(DN fikrimi deistirdi) bakarız.

Nodame Cantabile Paris Ch. - Ya ilk sesozun izliyemedikki program cok dolu.

Chaos Head - Animesini izlemem heralde Visual Novel ının çevirisinin sadece bikac hata düzeltmesi kaldı onu oynarım yeter.Tsukuru VN Projeleri

Alive - Last evolutionary boy - Anidb.net de cıkaramadım acıklamasını ama resime göre hikayesi ilginç.Biraz daha arastırp karar vericem.

Lucky Star OVA - İzledim harikaydı.

Sayonara Zetsubou Sensei OAD(ne demek acaba) - 2. sezonu bi ara bitirip izlerim bunuda

Digerleri için bisi söyleyemeyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xam'd: herkesin aksine öyle aman aman bi şey hala bulabilmiş değilim. Yakınlarda eureka 7 izlediğimden olabilir belki. İzliyorum izlemeye de devam ederim.

Clannad:After Story - ulan clannad'ı kaça kadar izlediğimi unuttum biri bana şu bahçe düzeltmenin olduğu bölümün kaç olduğunu söylesinde kaldığım yerden devam edip bunu izleyem.

Tales of Abyss - oyununu oynayamamıştım içime oturmuştu hadi bakalım

Kurogane no Linebarrel - Herkes bunu konuşuyor hadi bakalım meraklandım

Jigoku Shoujo Mitsugane - ulan bunda da bi yerde kalmıştımda... nerde...

Shikabane Hime - Gainax'tan babam çıksa yerim.

Gundam 00 - Tek sağlam mecha bu olacakmış gibi bu sezon izleyecez, izletecez.

Vampire Knight 2 - Mangasında kimin ne olduğunu karıştırdığımda bırakmıştım. Animesine hiç başlamadım. İkinci sezonuda pek beklemiyorum.

Kurozuka - Güzel gibi şans veririm

Mouryou No Hako - Clamp ismi geçmesi çekmeye yetiyor ama bakacaz bunada

Nodame Cantabile Paris Ch. - NODAME GELİYOOO LANGHH

Alive - Last evolutionary boy - ilginç bakalım bunada

Sayonara Zetsubou Sensei OAD(ne demek acaba) - 2OAD herhald eorjinal animated despair demektir :P

Ef-a tale of melodies: "Mirai diye yazılıyor miki diye okunuyor." ha... ÖLÜMÜNE BEKLİYORUM.

Rosario to Vampire 2: izlemeyeceğim sadece ostsine bakacağım geçen sezondaki kapanış gibi bir şarkı olsun yeter

Toratora: komiğe benziyor bakalım (bu sezon fazla komedi yok mu ne ?!)
diğerlerini çıkınca kaede falan sorarım veya onalr söyler sağolsunlar.

benden bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
PAZAR: Gundam 00 Second Season, GA-REI -zero-, Macademi Wasshoi!, Kyou no 5 no 2, Skip Beat!
PAZARTESİ: Vampire Knight Guilty, ef - a tale of melodies.
SALI: Hakushaku to Yousei, KUROZUKA, Mouryou no Hako
ÇARŞAMBA: Toradora!, Casshern Sins, Rosario + Vampire CAPU2, Hyakko, Michiko to Hatchin
PERŞEMBE: Shikabane Hime Aka, Akane Iro ni Somaru Saka, Kuroshitsuji, Yozakura Quartet, CLANNAD ~AFTER STORY~, CHAOS; HEAD, TYTANIA, Nodame Cantabile Paris Chapter
CUMA: Linebarrels of Iron
CUMARTESİ: Kannagi, To Aru Majutsu no Index, Tales of the Abyss, Kemeko Deluxe!

Gün gün yeni sezon yayın düzeni...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...