sandino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yiyorsa unutsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mesnevi ? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Google unutmamış, sen unutmuşsun. Doğun günü Mevlana'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Euheuhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 11 ayın ayarı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 GERGE said: Google unutmamış, sen unutmuşsun. Doğun günü Mevlana'nın. harbiden 11 ayın ayarını vermiş GERGE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu sadece google.com.tr için mi yoksa global google'da da böyle mi anasayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 com.tr için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gerge (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Google benim de doğum günümü yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mevlana olursan yazar hacı. çalış senin de olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Öyle kötü bişe yapacam ki ölüm günümü yazcak google balonlar ve sevinç resimleri ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu msjinda ciddimisin? Birlikte daha da kötüsünü yapabiliriz. Eger hayalin buysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Google'da çıkmak için değmez mi :P Fikirlere açığım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oluşuma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mevlanın uluslar arası bir boyutu olduğunu biliyorumda, kafamı kurcalıyan bir konu var! Bu mevlanılı google logosu tüm dünyadaki tüm google kullanıcıları görebiliyor mu? Yoksa sadece türkiye sınırların içerisinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 throine said: Bu sadece google.com.tr için mi yoksa global google'da da böyle mi anasayfa? Brigand said: com.tr için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 hımm evet... sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Brigand said: Google'da çıkmak için değmez mi :P Fikirlere açığım =) Biyolojiyle alakan varmi? Genetik mühendisligi, mikrobiyoloji fln okuyup panzehrini bizim bile bilmedigimiz bi hastaligi dünyaya salariz. Mümkünse aci cektire cektire öldüreninden. Sonra google a bakicak kimse kalirmi bilmiyorum :P Ama benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Öyle bişe bulsam dünyadaki bütün erkekleri öldürürüm kendime panzehir aşılarım bi ben hayatta kalırım bütün kızlar bana kalır :P Evet aç gözlü bir insanım :P Ondan bu fikir olmaz, fikir iyi ama uygulama hatası olur wallaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 O zaman benim agzimi yüzümü kir, Belki bi ihtimal Avatar State e gecerim sonra beni gazlarsin dünyayi yikariz. Avatardan bihaber oldugunu ümit ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Llama said: mesnevi ? ne alaka o dönenlere mevlevi denir mesnevi mevlana nın yazdığı kitabın ismi ama tabii bayram ile ilgisi yok.şeker falan koysalardı direk mahkeme engellerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 türkiyeyi bölme çabaları bunlar. adamlar resim koymuş 2 dakkada birbinize girmişsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 GERGE said: Google unutmamış, sen unutmuşsun. Doğun günü Mevlana'nın. hahaha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar