Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara] Bayramın 3.günü (Llama için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende gelmek isterim de kalabalık edermiyim bilmiyorum.Sonuçta bi arkadaşında dediği gibi hiç tanımadığım kimseler.Denilen saatte denilen yerde olurum önemli değil,satış da yapmam(bknz paintball buluşması)Ama orda dotadan muhabbetim olan insanlar vardı yinede.Burda bi zegna var.
Mesaj tarihi:
0ne said:
Bende gelmek isterim de kalabalık edermiyim bilmiyorum.Sonuçta bi arkadaşında dediği gibi hiç tanımadığım kimseler.Denilen saatte denilen yerde olurum önemli değil,satış da yapmam(bknz paintball buluşması)Ama orda dotadan muhabbetim olan insanlar vardı yinede.Burda bi zegna var.

bende sadece forumdan tanıyorum herkezi
kaldırın bi taraflarınızı gelin bi daha benim gelmem nasip olmaz :P
Mesaj tarihi:
su an ankaradayım ama polis tarafından aranmakta oldugum icin katılmam zor gibi..

kofteciyi hallettim sıra sende pru (:P)

saka bir yana orada olabilirim - kiralık katil imajından eser yok korkmanıza gereng yok :D
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Korkmak mı ?

You are the one who should be scared boy.
Just remember that, semih is on our side.

Korkutmak gibi bir amacım yok benim zaten fekat zeytinlide beni cok sessiz goren degerli patileri urkutmusum elimde olmadan.ona binaen yazdıydımdı..aslında eglenceli bir insanım...

Tell 'em Llama ,im not a BadBoi..
Mesaj tarihi:
Llama said:
ohaa pascal : )
anam geliyonmu harbi
şaka deme : )O))

ahahaa korkma lem sekil semal duzelttim.zeytinlideki tipten eser yok.gelirim demiyorum ama persembe kuzenlerle takılcaz muhtemelen de bahceliye gideriz.ondan sey ettim.

korkmayın benden,sevin beni (:P)
  • Yeni Oluştur...