Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hooollleeetttyyyyy orda görüşmek üzere : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ööle işte 5 dakkada değişir bütün işler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Daha gelen olur dicem ama, ankara içi patiler'in çoğu birbirine gıcık olduğu için +2 anca çekeriz sanırım bu kadroya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 gıybet yapma len (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sen konuşma antalyalı. sinir oldum zaten, ne zaman buluşma istesek antalyadasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: Daha gelen olur dicem ama, ankara içi patiler'in çoğu birbirine gıcık olduğu için +2 anca çekeriz sanırım bu kadroya :D alla alla valla benim hiç dikkatimi çekmedi.hatta tüm gıcıklar gelsin küsler barışsın bayram hesabı falan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ulan 9 günlük tatil. gitmesem napcam okulda sap gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 mesela cerebralismi ney hiç tanımıom ben onu. nie gıcık olayım yani di mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 o sütten agali. bi de üstteki mesajın için, pes atardın 9 gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: sen konuşma antalyalı. sinir oldum zaten, ne zaman buluşma istesek antalyadasın. olum adam yurtta kalıyor ne yapsın.. ezik sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ginaly said: mesela cerebralismi ney hiç tanımıom ben onu. nie gıcık olayım yani di mi ama diii mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 BEN EN SÜPER YURTTAYIM TAMAM MI SENELİK 39K YTL VERİYORUM. ADAM OL DA KONUŞ. ONDAN SONRA ANKARADAKİLER BİRBİRİNE GICIK.. ALALAAAAA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Nicki çok gıcık onun bi kere, ben olsam gıcık olurdum. ezik sdkjhgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bak evet o geçerli bi neden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 satarsam kızış yok :P baştan söyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 diyorum abi bensiz toplanamaz ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çarmıha gererim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 biz de baştan kızalım o zaman :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ginaly said: diyorum abi bensiz toplanamaz ankara. kaça alıyorsun reklamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Lexius said: satarsam kızış yok :P baştan söyliimoha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 gelmem de belki gelesim tutar ararım belki bowling dediniz ya oyüzden diyorum dasdas hey allam ne uyuzum eski baluu olsa ayar verirdi bana şimdi di mi balum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: ginaly said: diyorum abi bensiz toplanamaz ankara. kaça alıyorsun reklamı ? dostun önüne bir kamyon kullanıcı yığarım aga icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 neydi be o dost dost dediğiniz bomboş kimsecikler yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kamyondalar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yok la.. gelirim de xD herkes tavrı koymuş bi anda... istemiyonuz beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar