Uragano Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Merhabalar, Ben hayvan boyama dye ının sadece ostard ve lamaları boyamasını istiyorum.Ama bir türlü yapamadım.Bakar mısınız hata nerde?Düzelterek buraya yazarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler [ITEMDEF i_animaldye] DEFNAME=i_staff_animaldye NAME=Animal Dye Tub ID=i_dye_tub ON=@Create COLOR=colors_all//(spheredefs.scp) random bir renk ON=@Dclick TARGET Boyanacak hayvani secin RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR//karakter hedeflendiginde IF <=c_horse SRC.SYSMESSAGE Sadece Ostard ve Llamalar Boyanabilir RETURN 1 ENDIF IF <=c_ostard_desert SRC.TARG.COLOR= RETURN 1 ENDIF IF <=c_llama SRC.TARG.COLOR= RETURN 1 ENDIF IF <=c_horse SRC.SYSMESSAGE Sadece Ostard ve Llamalar Boyanabilir RETURN 1 ENDIF IF (=) SRC.SYSMESSAGE Kendinizi boyayamazsiniz. RETURN 1 ENDIF ON=@TARGON_ITEM SRC.SYSMESSAGE Bir npc secmelisiniz. RETURN 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 if den sonrakileri parantez içine almalısın sonra targon char yaaprsan insanları kasdedersin sanırım targon npc demen lazım yanlışım varsa düzeltsinler bide nebulanın tstaff scp sini incelersen belki yardımcı olur fazla bilmediğim için üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 [ITEMDEF i_animaldye] DEFNAME=i_staff_animaldye NAME=Animal Dye Tub ID=i_dye_tub ON=@Create COLOR=colors_all//(spheredefs.scp) random bir renk ON=@Dclick TARGET Boyanacak hayvani secin RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF (==c_horse) || (==c_ostard_desert) SRC.TARG.COLOR= ELSEIF (==) SRC.SYSMESSAGE Kendinizi boyayamazsiniz. ELSE SRC.SYSMESSAGE Sadece Ostard ve Llamalar Boyanabilir ENDIF RETURN 1 ON=@TARGON_ITEM SRC.SYSMESSAGE Bir npc secmelisiniz. RETURN 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Target triggerlari targon_item, targon_char ve targon_ground'dur, targon_npc diye birsey sozkonusu degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yardım edenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Baggio, 25 Nisan 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Target triggerlari targon_item, targon_char ve targon_ground'dur, targon_npc diye birsey sozkonusu degil. ben sphereden anlamam ama galiba önce targon_char yapıp sonra ispet ile karşılaştırıyorsunuz. (baggio sana söylüyorum uragano sen anla)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horus-unlive Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Arthur_HellsFire, 25 Nisan 2004 20:35 tarihinde demiş ki: [ITEMDEF i_animaldye] DEFNAME=i_staff_animaldye NAME=Animal Dye Tub ID=i_dye_tub ON=@Create COLOR=colors_all//(spheredefs.scp) random bir renk ON=@Dclick TARGET Boyanacak hayvani secin RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF (==c_horse) || (==c_ostard_desert) SRC.TARG.COLOR= ELSEIF (==) SRC.SYSMESSAGE Kendinizi boyayamazsiniz. ELSE SRC.SYSMESSAGE Sadece Ostard ve Llamalar Boyanabilir ENDIF RETURN 1 ON=@TARGON_ITEM SRC.SYSMESSAGE Bir npc secmelisiniz. RETURN 1 ii guzelde yazmisinda adam ostard ve lamalari boyamak istio. sen horse ve ostardlari boyatmisin. duzeltcek olursak; ON=@TARGON_CHAR IF (==c_llama) || (==c_ostard_desert) SRC.TARG.COLOR= ELSEIF (==) SRC.SYSMESSAGE Kendinizi boyayamazsiniz. ELSE SRC.SYSMESSAGE Sadece Ostard ve Llamalar Boyanabilir ENDIF RETURN 1 ON=@TARGON_ITEM SRC.SYSMESSAGE Bir npc secmelisiniz. RETURN 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Horus seni buralarda görmek çok güzel bilgi paylaşmak içindir aferim.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eee o kadarınıda adam yapsın bizde insan evladıyız dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar