Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - FC Dynamo Kyiv 30.09.08 @ 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce aradım, biss key i istedim, startv bütün hakları aldığı için sadece DSMART'tan izlenebiliyomuş, üstüne bi güzel azarladım. ans'e kaldık sanırım..
Mesaj tarihi:
kiev kendi sahasında gibi rahat oynuyor. bi kac tane de beles gol kacırdılar. hele volkan'ın salaklıgı tam kendine yakısır cinstendi ama adamlar kabiliyetsiz iste. seyircinin de bir etkisi yok maca su dakikaya kadar.
Mesaj tarihi:
feneri hem kim bu hale getirdiyse tebrik ederim. nerden nereye gelmiş 6 ayda fener. berbat ötesi oynadılar. tek bir adam sayamıyorum iyi. bu futbolla 3 puan cok zor. korner yada serbest vurustan atıp 1-0 alabılır macı ama yazık yani bu takımın oynadığı futbola.
Mesaj tarihi:
kötü gidio valla. yani gökhan sürekli gereksiz çalım denemeleri yapıp top kaptırıyo, edu yine kendi kalesine atmaya meyilli, selçuk eskisi gibi işte. anca duran toptan falan bi gol atarsak kazanırız.
ayrıca başarısız yan hakem bu yarıda da alakasız kararlar verirse bi kaç gol yiyebiliriz çünkü baya tehlikeli koşular yapıolar arkaya
Mesaj tarihi:
toggie said:
kiev kendi sahasında gibi rahat oynuyor. bi kac tane de beles gol kacırdılar. hele volkan'ın salaklıgı tam kendine yakısır cinstendi ama adamlar kabiliyetsiz iste. seyircinin de bir etkisi yok maca su dakikaya kadar.

seyircinin kötü anlamda etkisi var. nasıl desem gol yesekte yuhalamaya baslasak modundaydı taraftar.
  • Yeni Oluştur...