gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Selamlar, kayıt yaparken harf kodlarını gözükmesi gerken yerde böyle bir ibare çıkıyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Biraz sağa sola bakındım çoğu kişide çıkıyormuş. 101 sayfalık konu olmuş okumaya kasamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 We will shutdown the registration system of our website today at 11:00am CEST for a maintenance. This will make all services of our website unavailable which require an authentication, such as account management and code registration. The system will be back in the middle of the afternoon. We are sorry for the inconvenience and will keep you updated in this news. Demişler. Sanırım bunla bir ilgisi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 off insan heyecanla kayıt menüsüne girince, haberleri falan okumuyor. hiç aklıma da gelmedi bakmak. direkt başka sitelerde aramaya başladım. Teşekkür ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar