oreca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Herkese merhaba.Heves ettim druid kasıyım dedim.19 lvl de sanıyorum ressurection görevi için moonglade e gitmemi söyledi.Herşey güzel gittim amcadan aldım görevi oda ne pc kitlendi ve dc oldum.1 2 3 derken hackleniyorum korkusuna şifre değiştirdim ve pc yi tarattım.Ertesi gün aynı görevi başka bir pc den yapmaya çalıştım ve aynı sorunla karşılaştım.sonra başka bir pc de yine denedim herseferinde görevi alır almaz pc kitlendi.Aslında görevle yada oyunun yapısıyla ilgili bi sorun olduğu gayet açık ama yinede sormak istedim.Böyle birşey daha önce başınıza geldimi.Yoksa sorun bendemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Addonlardan olabilir , cache, interface ve wtf klasörlerini sil Addonlar interface'in içinde o yüzden silmeden bir kopyasını al istersen bide resurrection'a ne zaman görev geldi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nerf druids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sorun addonda questhelper kullanıyosan eğer o böyle sorunlar yaratıyo addonları kapatıp tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 enteresan bi yaklaşım hemen deniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet helper var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet ticket açtığımda gm questhelperi kapatmamı söledi ve düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benimde aynen öyle oldu teşekkürler yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ilerde insanlara çektireceklerin için ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bende de zamanlı gorevlerde bilgisayar kitleniyor. QHelper çok güzel ama sorunlu baya. Kapatmadan timed quest yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aynı sorunu bende yasadım dün diger charlartımla girebiliyorum ama time görevi olan drudimle donuyordu ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 keşke her druid yaşasa böyle sorunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 demi özellikle arenada time görevi olsa ne güzel olurdu :)o edit: bu arada questi almadan önce qhelper ı kapayıp questi aldıktan sonra baska biryere gidip tekrar acılınca sorun cıkmıyor sanırım quest alınan bölgede problem var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bende de brewfest barking gorevinde kitleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar