senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: senko said: son iki dönemimin ortalaması "0" yalnız, pek de ilerlemiş sayılmıyorum yani :) bunu nasıl başardın? ekstra uğraştın herhalde? ahah zor olmadı desem yalan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 deadwoll said: Ne yaparsanız yapın işsiz kalacaksınız zaten, ders çalışıp da hemen tüketmeyin üniversiteyi. ha bide bu var, nası olsa işşsiz olcez zaten. Yazılımı da para var diye girdiydik diğer topicte avcunuzu yalarsınız diyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 @senko Valla ben bir yazılım şirketinde çalışıyorum, bu tür işlerin iyi bir yere kapak atmanın birazda şansla alakalı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 aquila said: hayır sina, o kişi sensin. te işte bunu yazmaya geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 öss'ye hazırlanırken atıyorum matematik çalışman gerekiyor ama matematik sevmiyorsun ve çalışmaktan uzaklaştırıyorsun kendini.O zaman en sevdiğin dersten açıp istediğin şekil takıl test çöz konu çalış keyfin yerine geldikten sonra matematik çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 o pek işe yaramadı bende sene boyunca sevdiğim konuları çalıştım sevmediğim şeyleri öteledim durdum türev/integral toplam 100 tane çözmemeşimdir mesela bu yüzden xD öğreniyodum bişeyler sonra denemede karşıma gelirse anlıyodum yapıyodum anca çok kötü oluyo tabi öyle sevilmeyen şeylerin üstüne gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Abi, hangi inek olmayan adam gelir burdan tavsiye alır da ders çalışır ya yok yok, ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yav said: o pek işe yaramadı bende sene boyunca sevdiğim konuları çalıştım sevmediğim şeyleri öteledim durdum türev/integral toplam 100 tane çözmemeşimdir mesela bu yüzden xD öğreniyodum bişeyler sonra denemede karşıma gelirse anlıyodum yapıyodum anca çok kötü oluyo tabi öyle sevilmeyen şeylerin üstüne gitmek lazım demek istediğim sadece sevdiklerini çalış demek değil, ders çalışmaya sevdiğin konudan başla sonra çalışmak zorunda olduğun konuyu çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 calismak zorundaysan calisirsin, en buyuk tesvik bu diil mi? -dersten kalirsam bursum kesilir, hayat sicartir, o halde calisiyim. benim bi gaza gelme yontemim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 belli bi not ortalamasının altında burs kesilmesi olayı. çok teşvik edici oluyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 benim okul bursum degil ya o kesilmiyo 7 sene icinde okulu bitircen, burs aliyorum atiyorum egitim fitilarindan ne deniyo onlara, işte onun sarti butun derslerden geciyo olmak. edit: fiti = vakif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 özel okul değil mi sizinki. hangi vakıflar veriyo özel okullara. ben baya araştırmıştım zamanında hepsinde özel okulda olmama şartı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dory said: calismak zorundaysan calisirsin, en buyuk tesvik bu diil mi? -dersten kalirsam bursum kesilir, hayat sicartir, o halde calisiyim. benim bi gaza gelme yontemim daha bireysel olarak bende aynı yöntemi kullanıyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 içinden çalışmak gelmiyorsa çalışmana gerek yok. sanayiye gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ikilem hem sanayiye gitmemeyi isteyip hemde çalışmamayı istemek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Frantic said: yav said: o pek işe yaramadı bende sene boyunca sevdiğim konuları çalıştım sevmediğim şeyleri öteledim durdum türev/integral toplam 100 tane çözmemeşimdir mesela bu yüzden xD öğreniyodum bişeyler sonra denemede karşıma gelirse anlıyodum yapıyodum anca çok kötü oluyo tabi öyle sevilmeyen şeylerin üstüne gitmek lazım demek istediğim sadece sevdiklerini çalış demek değil, ders çalışmaya sevdiğin konudan başla sonra çalışmak zorunda olduğun konuyu çalış. demek istediğini anlamamış değilim hatta sen beni anlamamışın ya da ben eksik anlattım diyorum ki ben de işte öyle olmuyor, sevdiklerinden başlıyorsun sevmediklerini öteleyip duruyorsun sıra onlara gelmiyor yıl boyu sevdiğin konularla yatıp kalkıyosun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 En iyi yöntem:) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dory said: calismak zorundaysan calisirsin, en buyuk tesvik bu diil mi? -dersten kalirsam bursum kesilir, hayat sicartir, o halde calisiyim. benim bi gaza gelme yontemim daha ahah dory öyle olmuyor işte :) ben keşfettim ama bir sınır var, o sınırı geçince böyle herşey anlamsızlaşıyor sorumluluk duygusunu tamamen kaybediyorsun... Şöyle diyim geçme ihtimalin olduğu finalden önce bile aşırı alkol alıp sızıp finali kaçırabiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yav said: Frantic said: yav said: o pek işe yaramadı bende sene boyunca sevdiğim konuları çalıştım sevmediğim şeyleri öteledim durdum türev/integral toplam 100 tane çözmemeşimdir mesela bu yüzden xD öğreniyodum bişeyler sonra denemede karşıma gelirse anlıyodum yapıyodum anca çok kötü oluyo tabi öyle sevilmeyen şeylerin üstüne gitmek lazım demek istediğim sadece sevdiklerini çalış demek değil, ders çalışmaya sevdiğin konudan başla sonra çalışmak zorunda olduğun konuyu çalış. demek istediğini anlamamış değilim hatta sen beni anlamamışın ya da ben eksik anlattım diyorum ki ben de işte öyle olmuyor, sevdiklerinden başlıyorsun sevmediklerini öteleyip duruyorsun sıra onlara gelmiyor yıl boyu sevdiğin konularla yatıp kalkıyosun dsf yok anladım bende seni fakat irade meselesi demekki.ben çalışırken pek yaşamadım dediğini o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Her şey irade meselesi zaten teşvik edici yöntem felan hepsi hikaye :P haha aklıma geldi ben bi ara odama, çalışma masamın üzerine kocaman odtü bayrağı asmayı düşünmüştüm gaza geleyim diye neyse ki yapmadım öyle bişey össye hazırlananlar girmeyi istediği yerin broşürlerini posterlerini çalışma masasının etrafına asabilirler ama bence mantıklı ve gaza getirebilecek bişey(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Efrasiyab said: En iyi yöntem:) . yok artık =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar