Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 beni bu kadar yoran bi film daha olmadı bitmek bilmedi hacı yaa iyiki sinemada izlememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yaaa ben birazdan sinemada izlemeye gidecem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 25 yil genc dogsaymis keske, izdirap gibi film, yasa yasa bitmedi anasini satiim 80 yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mortis said: yaaa ben birazdan sinemada izlemeye gidecem :/ umarım uyuya kalmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 sipeyskeyk said: bir de filme 4 arkadaşımla gittim 2 tanesi bayan,kızların da erkeklerin de hiçbiri cate blanchett'i beğenmedi benim kendisine hayran bi şekilde filmden çıkmış olmama rağmen.hatta kızdım kendilerine nası beğenmezsiniz nasıl bi zevk falan diye. arkadaslarini ormandan mi seciyosun? odun mu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben baya begendim filmi. herkese de gidin izleyin derim direk. ama hakkaten insanın ici yoruluyo izlerken. sıkıntıdan degil de garip bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 nedense bazı yerlerinde forest gump geldi aklıma. güzel filmde bi garip ya. ama konu çok orjinal. o saat olayıda öyle. başarılı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mükemmel bir film. Filmi yavaş olduğu için eleştirilmesini, işte aman uyuttu falan diyen yazılar olmasını bekliyordum elbette ama sadece @__@ şeklinde bakabiliyorum o yorumlara. bu kısımdan sonrası yer yer spoiler olabilir spoiler Bir kere film o kadar iyi kurgulanmış, duygulara o kadar iyi hükmedilmiş ki yaklaşık 3 saat boyunca sürekli olarak bir yoğunluk yaşıyorsunuz. Ağırlıklı olarak hüzünlendirdi film beni, sürekli olarak bu kadar süper bir çift yok olacak, adam ölecek vs diye bekliyorsunuz ama bunu o kadar iyi kapatmışlar ki, o 160 dakikada bir tane boş an yok filmde. Film tempolu öyle aksiyonların yaşandığı bir film değil ama duygusal gerginlik hep korunmuş, sürekli bir hissinizi ayakta tutuyor. Normalde fantezi olarak sayılacak bir konuya sahip olan karakteri öyle bir yapmışlar ki tüm olanlar çok normalmiş gibi izliyorsunuz. Sanat yönetmeni kimse onu da ayrıca tebrik ettim, görüntülere gerçekten hükmektmiş adam, özellike ışık olayını nefis ayarlamışlar. Makyaj zaten olağanüstü, pitt'in her yaşı, zenci annesinin her yaşı inanılmaz bir biçimde oturtulmuş, şurdan türk sinemasında makyaj yapıyorum ben diye geçinenlerin oturup tekrar tekrar incelemesi gerekir, zira türk dizi/filmlerinde artık hastalıktan ölüyor denen kadınların suratında makyajla seruma bağlı olarak hastane yatağında yatmasından da, yaşlandı diye adamın saçının beyaza boyanıp bırakılmasından da nefret ettim. Uzun süre hafif saç değişiklikleri kıyafet tarzı ile gençleştirdikleri benjamin, daisy'nin dans salonuna geldiğindeki hali bilgisayar desteği artı makyajla tavana vurmuş cidden pitt 16 yaşına gelmişti artık oha diye bağıracaktım sinemada. -belki spoilerdır- cate blanchett'e ne desem bilemiyorum kadın 40 yaşında ama o dansçı olduğu yıllarda falan koşup perdeye yapışacaktım kadına, normalde beğendiğim bir oyuncudur ama hiç bu kadar güzel görmemiştim. Kızıl saçla ve o makyajla nasılda gerçekten 20'li yaşlara dönmüş, nasıl o kadar güzel olmuş kendimden geçtim. -belki değildir- Brad pitt'in annesini oynayan kadın da yardımcı oscar'a aday gösterilmiş bu arada, güzel oynadı cidden kadın tam bir anneydi yani. Brad pitt'in oscarı almasına çok ihtimal vermiyorum zira çok inişi çıkışı olan, duygusal triplere giren bir karakter değildi, kesinlikle iyi oynadı tabi ama pek alacak gibi gelmiyor. 13 oscar hayal olabilir ama 4-5 tanesini alır gibi geliyor, göriciğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Llama said: Mortis said: yaaa ben birazdan sinemada izlemeye gidecem :/ umarım uyuya kalmazsın kalmadım aksine aşırı beğendim ^^ 2-3 yerde de gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kadın kucagına aldıgındamı ağladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yok ilk genel eve gittiğinde ağladım mutluluktan xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oha ne alaka lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 cate her zaman güzeldi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Film baya iyiydi. Ben tabi bir bilimkurgu izleyicisi olarak konuya yaklaştığımdan adamın durumuyla ilgili daha fazla garip olay ve hatta devletin adamla ilgili tutumunu falan da görmek isterdim ama yine de drama olarak bakarsak gerçekten harikaydı. Kadın güzel değil, keşke daha güzel bir kadın bulsalarmış. :( Bir de "hayatlarımızı fırsatlar belirler, kaçırdıklarımız bile" sözleri feci koydu bana. Çıkışta caddede ağlayarak eve yürüdüm. O derece. Kim yazdıysa senaryoyu ağzını burnunu kırmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nilepp! "kadın güzel değil" >_< akıyor abi kadın akıyor, zevkler renkler falanda güzel değildi denmez ona büyük günah yersin abi ahhah.. spoiler bence iyi ki de öyle devlet mevlet bilimsel gerçekler falan olayına girilmemiş film tamamiyle başka bir yola girerdi ve konu sapardı, hatta saçmalama riski oluşabilirdi. Bence tam aksine hiç tıbbi olaylara girilmeden öyle bir kurgulanmış ki olabilecek bir şeymiş gibi izliyorsun adamın durumunu hissiyat olarak, olmayacağını bildiğin halde batmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bana göre en baştaki saat hikayesi süperdi. ayrıca o söz çok can alıcı kesinlikle katılıyorum. ben cate'i notes of a scandal'da çok güzel bulmuştum. en güzel yani. nedense ingilizlere takmış durumdayım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Yok abi bence hiç de güzel bir kadın değil :D Ayrıca evet saçmalama riski vardı ama gözü açık biri olarak seyredince ister istemez rahatsızlık verdi bana, eksikliğini hissettim. Hikayede eksik bişey var dedim izlerken. Çıkınca anladım ki anlatılan şey aşk hikayesiyle kalmış, adamın durumundan doğabilecek milyon tane garip sahne es geçilmiş. O yüzden beklentilerimi de karşılayamadı. Filmin adı "garip adam benjamin'in aşkı" olsa tamam da yani "Benjamin Button'ın tuhaf hikayesi" ise filmin adı ona göre çekeceksin. Aşkın tuhaf bi yanı yoktu sadece adam tuhaftı. Bu sebeple adamın tuhaflığı üzerinde daha fazla durulmalıydı bence. Ayrıca evet saat hikayesi süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 senin yaşadaığın o duyguları ben orda yaşadım işte :) efsane yani hala aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sıpoylır evet yani 2. yarı biraz aşk filmi oldu şimdi düşününce ama birinci yarıda tersine gelişen durumların arasında bocalıyor, işte çocuk olduğu halde daisy'le oynayamıyor insanlar büyük olduğunu düşündüğüden garip bakıyorlar. işte yürüyemediğinden sokaktaki çocuklara bakıp oynayamıyor falan içinde kalıyor. yaşlıların bir bir ölüp gitmesi ama kendisinin yaşlıdan gence dönmesi falan güzel şeyler var. saat olayına şapka çıkardım bende çok iyiydi. ikinci yarıda aşk ön plandaydı ama ben yine de çok tatmin oldum filmden, süpsüperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nileppezdel said: Kadın güzel değil, keşke daha güzel bir kadın bulsalarmış. :( of seni dövmek ne mutluluk verici olur nilep asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Napiim niyanım beğenmiyorum ben o hatunu aaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Baya etkileyiciymiş film, beğendim. Ayrıca makyaj 10 numara. İlk yaşlı adamı başka biri falan sandım. Ama mantık hatası var filmde: Fiziksel olarak gençleştikçe adamın ruhunun eskimesi lazım (motosiklet falan olmamış), cinsel performansının da düşmesi lazım. (başta fazlaydı çünkü) yani yaşlı adamdan bebeğe gitmektense bebekten bebeğe gitmiş film. biraz kötü yapmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kitaptada öyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o zaman mantık hatası kitaptan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Adamın ruhu eskimeli mi? 60 yaşında motor tutkunu adamlar da var, saçma olmuş bence o düşünce gayet normal aslında motora falan binmesi. Cinsel performansa gelince, vücut gençleştikçe cinsel performansının azalması daha saçma olurdu. Gayet mantıklı bence. Ha olayın kendisi zaten mantıksız, ona mı takıldın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar