Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Alexandre Desplat'i sayesinde tanıdığım için şimdiden sevdim aslında bu filmi, soundtracklerin arasında bulunan Love in Mourmansk ve The Aquarium (Trailerdaki parça) inanılmaz. Albümün güzel olması film konusunda daha da heyecanlandırdı beni, yanılmıyorsam ayın 9'unda geliyor olmalı, yer bulabilirsem ilk günden izlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ben de sinemayı bekliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben dayanamadım screener'ini izledim.. mü-kem-mel. son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. filmin hakkını vermek adına da sinemada bir daha izleyeceğim. tam spo deil ama işte.. ayrica "brad pitt'i artik gençleştiremezler lan.." demek, çok büyük bi yanılgıymış. yani bu film çok oskar toplar zaten ama herşeyime iddiasına girerim ki makyaj oskarını alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Masal gibi film, çok sakin ve akıcı. Çok beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bekleyemedim sinemaya gelmesini izledim. Çok güzel bir film olmuş. Birde sinema da izlenir bu film. Son kısımdaki yaşlı kadın ve çocuğun yürüme sahnesi gerçekten çok hoşuma gitti. Filmi özetleyen bir kare olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 indirdim ama izlemedim, giderim belki sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 konu bu kadar iddialı olmasa david fincher a güvenemezdim ama heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Screenerlar hep eksik. Bir de insan böyle bir filmi sinemada izliyim diyor açıkçası. 6 Şubat diyor beyazperde, kim bekleyecek oho şimdiden sabırsızlandım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ferrero seni kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 6 filminden 3 ünü beğendim. %50 yani güvenemiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Screenerlar evet eksik, bendeki sürümde 2 dk lık bir kısım yok. O da arada küçük bir yerdi fazla önemsemedim. Görüntü güzeldi, en azından sinema çekim değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 harika bir film olmuş. Brad Pitt Benjamin Button rolüyle oscarı almalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 türkiyede gösterime gircekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 6 ocak yazıyor imdbde. edit: oha 6 ocak yarınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hmm... yarın bakalım... ama kanyonda bööle bişi görmedim... umarım gelir bende izlemek istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 şimdi bitirdim izlemeyi, izlerken içtiğim bardak bardak votkanın etkisi sanırım. uzun yıllardır ağlamıyodum, hayatımdada bu kadar çok ağladığımı hatırlamıyorum. sonuç olarak sarhoşken izlenmemesi lazım, sinemdada kesin giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 dvd çekimmi? görüntü kalitesi güzelmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 dvd rip, arada alt yazı olarak ödül komitesine özel versiyondur tarzı mesaj çıkıyo. görüntü kalitesi blu-ray rip dışında daha iyi olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 erucalavera said: 6 ocak yazıyor imdbde. edit: oha 6 ocak yarınmış 6 şubat o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 filmi izlemeyen kalmadı ama torrentler sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çok merak ediyorum bu filmi dağıtım iznine geldiğimde direk ilk işim olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 David Fincher'a saygımdan gösterime gelinceye kadar beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ayık kafayla bi daha izledimde, o kadarda iyi değilmiş be baya uzun ve sıkıcı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bende izledim ve cok sıkıldım filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 evet çok uzun olduğundan mı nedir sıkıcı ama güzel bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar