Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek said: Öyle bişey yok. 4 yıl önce felan geziniyodu öyle şeyler zaten. evet yok öyle birşey, ve 4 değil gecen senekimi bu senekimi ne Blackorc videocastinde bu olayın oyunda var olacağını söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 üst üste çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Berber mutlaka eklenmeli sanki öle söylentiler de vardı gibi . Bilgisi olan var mı ? Kardeşim ben yapmadım bu adama bu sacı sakalı bu rengi ben secmedim nie böle oldu anlamadım ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 berber ne yaa, kafa kesiyoruz can aliyoruz, senaryodan cikip manikure mi gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 abi warhammer evrenınde insanlar sac kasal tarşı olmuyomu. War is everywhere war is everywhere diye bokunu cıkarttılar zaten, sanarsınki koca dunyada 1 allahın kulu gülmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Black Orc'um balta sallamaktan, kılıç savurmaktan yoruldu. Artık onunda bir bakıma ihtiyacı var. Tırnakları katır oldu. Saçları desen saç bile kalmadı kafasında. Yüzünde yara bere izleri. Yaşlandırdı bu savaşlar Orc'umu. Ciddi yüz bakım, manikür, pedikür ve komple cilt bakımına girmem gerekiyor. Eskiden daha yeşildim yahu, karardım iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 rank atladıkça hiçbişey büyümüo sadece daha awesome oluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ha evet, pardon benım hatam. Warhammer evrenınde, berber, hamam, doktor, tiyatro, inn bunlar yok. Sadece Awesomatic'ler var, kafasının ustunde kırmızı bişiler yazan adamlar 123123123123 yapınca gidip ordan daha awesome oluyosunuz. niyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cuce said: ha evet, pardon benım hatam. Warhammer evrenınde, berber, hamam, doktor, tiyatro, inn bunlar yok. Sadece Awesomatic'ler var, kafasının ustunde kırmızı bişiler yazan adamlar 123123123123 yapınca gidip ordan daha awesome oluyosunuz. niyse. olurmu abi ya.. bir sürü özellikte pro olmuş class lar var ama w40k danmı bahsediyorsun yoksa war danmı ? bahsettiğin fluff ise tamamen yanılıyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aquila said: berber ne yaa, kafa kesiyoruz can aliyoruz, senaryodan cikip manikure mi gidicez. Niye ki Ben belki Kokoş bir Witch Elf' im. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ancalagan said: olurmu abi ya.. bir sürü özellikte pro olmuş class lar var ama w40k danmı bahsediyorsun yoksa war danmı ? bahsettiğin fluff ise tamamen yanılıyorsun :/ Abi sen ne diyosun ben anlamadım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar