ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mytic artık oyuna girerken sıra beklemiceksiniz dedi ve dediğini yaptı Bir patch yayınladı artık sıra beklemiyorum Direk oyuna bağlansın diye bekliyorum. Gelgelelim bağlanmıyor. Server isimleri çıkıyor ama tıklayamıyorum ve bağlanamıyorum. Yeni patch ile benden başka problemi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 daha patchleniyor oyun =) ne zaman açılacağı belli değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ayrıca gene sıra beklıyecegız dert etme sen :D cıkan yama oyundan dusenler ıcın. ılk gırenler ıcın degıl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Amaaan ben de büyük zevkle sabah kalktım kahvemi koydum kekimi kestim şööle biraz oynayım da ayılayım modundaydım Yine bekliyorum Dün akşam zaten beklemekten sıkıldım oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Pff sabah sabah yapılır mı bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla dün akşam bir ara alt+tab yüzünden ekran karardı oyundan çıtım bir baktım 300küsür kişi var sırada Allahtan birileri çıkıyor birileri de düşüyor da 30 dakikada girebildim oyuna Bu düşenler sıra beklemezse o zaman ben sabah evden işe giderken connect derim akşama anca eve geldiğimde bağlanmış olur herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kahve hazır kahvaltı bitmis bir oyun kaldı hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yahu ben mi yamuluyorum? oyubda sıra bu kadar çok çünkü alt table takılanlar bile yeniden sıraya dahil oluo. bu patchle onlar sıradan elenicek işte? daha az sıra olucak beyler huuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arnis said: Kahve hazır kahvaltı bitmis bir oyun kaldı hadi bakalım. Valla benim kahve kek bitti öllee ekrana bakıyorum boş boş. Tamamen oyun diye kodlandığım için yapak bi şey bulamıyorum. Bayram tatilinde oyun diye kodluyum aslında. Bayramda karakteri adam ettim ettim edemezsem sonra iş günlerinde karakter kasmak zor olur. Mytic yapma işkence bize hadi be gülüm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Benim durum vahim esasında Ce'yi yurtdısından siparıs verdik ayın 1 ine kadar geldi geldi yoksa bildigim kadarı ile acc kapanacak keyi giremedigimizden, bayramda charıda adam etme sansı kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Dworgian said: yahu ben mi yamuluyorum? oyubda sıra bu kadar çok çünkü alt table takılanlar bile yeniden sıraya dahil oluo. bu patchle onlar sıradan elenicek işte? daha az sıra olucak beyler huuu :D yav efe hasta etme adamı :D 10 kişi sıra var diyelim. patch oncesı icerideki 1 kişi crash yedı hop 9 kişi sıra oluyordu. patch sonrası 10 kişi sıra varken ir kişi crash yıyıp tekrar oyuna girdigine göre. dısarıdakı sıra bekleyen genme 10 kişi gorecek. he tamam sıralar 300-500 kısılerden 200-300 e dusecek ama sıra gelme suresı uzayacak. cunku ıcerıden adam cıkmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arnis said: Benim durum vahim esasında Ce'yi yurtdısından siparıs verdik ayın 1 ine kadar geldi geldi yoksa bildigim kadarı ile acc kapanacak keyi giremedigimizden, bayramda charıda adam etme sansı kalmayacak. evet aynen oyle . ama ce girip devam etme hakkın baki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 jonywayt said: Dworgian said: yahu ben mi yamuluyorum? oyubda sıra bu kadar çok çünkü alt table takılanlar bile yeniden sıraya dahil oluo. bu patchle onlar sıradan elenicek işte? daha az sıra olucak beyler huuu :D yav efe hasta etme adamı :D 10 kişi sıra var diyelim. patch oncesı icerideki 1 kişi crash yedı hop 9 kişi sıra oluyordu. patch sonrası 10 kişi sıra varken ir kişi crash yıyıp tekrar oyuna girdigine göre. dısarıdakı sıra bekleyen genme 10 kişi gorecek. he tamam sıralar 300-500 kısılerden 200-300 e dusecek ama sıra gelme suresı uzayacak. cunku ıcerıden adam cıkmayacak :D Ben de aynısını düşünüyorum valla Çoook beklicez çok. Bir de anlamadığım bakıyorum yoğunluk olayına hep low diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tatil bitince sana yetismek imkansız artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arnis said: Benim durum vahim esasında Ce'yi yurtdısından siparıs verdik ayın 1 ine kadar geldi geldi yoksa bildigim kadarı ile acc kapanacak keyi giremedigimizden, bayramda charıda adam etme sansı kalmayacak. Neden burdan almadın Kargolar çalışmıyor bildigim kadarıyla bayramda Arnis said: Tatil bitince sana yetismek imkansız artık:) Valla ben bilmiyorum adam edebilir miyim karakteri bayram sonuna kadar Bu iş hayatı adamı mmorpg' den uzaklaştırıyor. Şöyle girip bir saat takılıp çıkayım yapamıyorsun level kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 jonywayt said: Dworgian said: yahu ben mi yamuluyorum? oyubda sıra bu kadar çok çünkü alt table takılanlar bile yeniden sıraya dahil oluo. bu patchle onlar sıradan elenicek işte? daha az sıra olucak beyler huuu :D yav efe hasta etme adamı :D 10 kişi sıra var diyelim. patch oncesı icerideki 1 kişi crash yedı hop 9 kişi sıra oluyordu. patch sonrası 10 kişi sıra varken ir kişi crash yıyıp tekrar oyuna girdigine göre. dısarıdakı sıra bekleyen genme 10 kişi gorecek. he tamam sıralar 300-500 kısılerden 200-300 e dusecek ama sıra gelme suresı uzayacak. cunku ıcerıden adam cıkmayacak :D patch öncesi: sıraya giriosun atıorum 300 kişi var. bunların 200 ü nrmal sıraya giren diger 100ü de düşmüş, altf f4 yapmış tipler fln. patch sonrası: altf f4 yapan 100 direk oyunda zaten sıraya dahil değil. bekleme sırası 200? ben mi yamuluorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 neyse beklices görces :D şu alt-tab e çözüm getirseler de orda sıra beklerken wow oynasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tamam o matkla bakarsan sayı azalıyor doğru. Ama sen sıraya girdiğinde aynı zamanda düşmüş kişilerin de yerini alıyorsun burada o olmayacak. Sadece sayı daha az görünecek o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 geldi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Saldırın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ghaldszar said: Tamam o matkla bakarsan sayı azalıyor doğru. Ama sen sıraya girdiğinde aynı zamanda düşmüş kişilerin de yerini alıyorsun burada o olmayacak. Sadece sayı daha az görünecek o kadar evet server kapasitesi arttırmadıkça sadece göz boyama o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Dworgian said: ghaldszar said: Tamam o matkla bakarsan sayı azalıyor doğru. Ama sen sıraya girdiğinde aynı zamanda düşmüş kişilerin de yerini alıyorsun burada o olmayacak. Sadece sayı daha az görünecek o kadar evet server kapasitesi arttırmadıkça sadece göz boyama o kadar efeye bir alkıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yeni konu açmamak için burada soracağım. Yeni patchlerin neleri değiştirdiğini nereden görebilirim? Sitesine ve oyun klasötüne baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Valla daha kötü oldu herhalde Dün akşam oyundan düştüm bir daha bağlanamadım bayağı süre sıkıldım kapattım Bu akşam yine 300 küsür kişi gözüküyordu 35 dakika bekledim servera bağlanamadan tekrar sıraya girdim 400 küsür kişi vardı 20 dk.dır bekliyorum 333 kişi var. Bu iş ızdıraba dönmeye başladı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 siradan dusunce kaldigin yerden girme patchi gecen hafta gelmedi mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar