Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic the Gathering Turnuvası - Title ödüllü =p

tunca

Öne çıkan mesajlar

tekrar bir bir deneyelim dedim, tarih dışında eski turnuva başlığındaki mesajla aynı, şöyle en az 6 kişi falan olsak yeter sanırım masticore da mws için tutorial yazmış inşallah düzgün katılım olur bu sefer =)

İlk turnuvamız olacağı için ve isteyen herkesin katılabilmesi için tüm kartlar dahil olsun dedim(extended). Tüm kartlar dahil olunca bazı aşırı dengesiz oyunun zevkini kaçıran kombolar yapılabiliyor ancak kimsenin o kadar hırs yapmayacağını düşünüyorum.

katılacak olanlar buraya katılacağım yazsınlar ve özel mesajla katılacakları deckleri ve varsa sideboardlarını göndersinler, herkes gönderdikten sonra foruma yazıcam herkesin destesini, daha sonra değiştirmek yok.

katılan herkes tüm katılımcılarla maç yapıcak.

3(edit: 10) Ekim gününe kadar en geç deckler gelsin ondan sonraki pazartesiye kadar da maçlar bitsin. maçlar 2ye varan kazanır şeklinde olacak kazanılan her oyundan 1 puan alıcaksınız yani 2-1 ise yenen 2 yenilen 1 puan alacak, maç sonuçlarını daha sonra açacağım forumdan bildireceksiniz, maçları oyuncular kendi aralarında ne zaman yapacakalrını karalaştıracakalar bu nedenle buraya isminizi yazdırırken msn falan verseniz güzel olur.(şart degil) bi de ayrıca başlık açarız, maçlarını yapmak isteyenler ordan da haberleşebilir.

maçları yapabileceğiniz programlar: apprentice ve magic workstation. programları kullanmak için daha detaylı bilgi magic tutorial başlığında var.

bu başlıktaki gereksiz mesajlar silinecektir, eğer turnuvayla ilgili konuşmak istediğiniz başka bir şey varsa yeni başlık açabilirsiniz, mucu.

ayrıcana bu yaptığımız ilk turnuva olduğu için sorunlar çıkabilir aksaklıklar oalbilir, diğer turnuvalarda bu eksiklere sorunlara göre ayarlamalar yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

takma kafana zaten aptallık bence extended oynamak şu haliyle.
gerçek kartlarımız olsa desten emekle (trade dir deck/booster almaktır) oluşcak ama burda her kart elimizin altında , bence type 2 daha yaratıcı ve iyi olurdu.
çok sallama bi deck yaptım açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...