BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Notebook'umun kulaklık ve stereo girişi pert olmuş durumda , buradan kesinlikle ses alamıyorum ve şu an rapor ve tez işlerim olduğu için notebooktan,en azından 1 ay bu aleti servise verme gibi bir şansım yok. Şimdi ben Usb girişli bir ses kartı alsam , bir sorun çıkmaz herhalde sesi alırım? Cevap evet ise,usb ses kartı önerilerinizi bekliyorum.Uçuk M-audio'lar falan tavsiye etmeden =]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naverost Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 merhaba. tavsiye edebileceğim CREATIVE X-FI XMOD ses kartı var usb girişli Fiyatı 130 YTL civarı ve kaliteli bir ses kartı Detaylı olarak buradan bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Asus Xonar u1 yattı aslında kafama , var mıdır kullanan deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dealextreme.com'da 5-10 dolarlık zımbırtılar vardı gayette iş görüyolar çok sağlam ses kalitesi beklemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 M-audio falan düşünmüyorum ama almışken işimi görsün diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 PCMCIA kartları var Creative'in, onları bir araştır. Hatta ben bulayim senin için: (Google arası) : http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-X-FI-EXTREME-NOTEBOOK-7-1PCMCIEXPRESS_W0QQidZZ12709134 Bende alırım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=SC-001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 multimedia ses karti alcaksan m-audio falan almana gerek yok.keya multimedia modelleri gereksiz pahali.Su yukarda verilen tavsiye bence gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar