Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 arkadaşlar araçlar>klasör seçeneklerin'de gizli dosyaları göster diyorum ama açmıyor neden olabilir acaba. Önceden yoktu böyle bir sorun? Göster diyorum uygula diyorum çıkıyorum göstermiyor tekrar giriyorum ki göstermeme seçeneğinin üstüne geri dönmüş ayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 amvoo diye bi virusmuş sanırım bu. bende de aynı sorun vardı geçen hafta ufacık bi programımsı bişey çalıştırıp sorunu giderdim ama bu sefer de her yerde gizli "thumbs" adında notepadler belirdi. rahatsız etmiyodu pek ama öyle bişeydi yani. istersen upload edebilirim o programımsı şeyi. 200-300kb bişeydi yanlış hatırlamıyosam. edik: ohaha 9kb imiş.ben güvenim çalıştırmıştım bunu bi de.işe de yaramıştı gerçi.herneyse upload ediyim de indirip denemek/denememek sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 selam http://rapidshare.com/files/149140289/AmvoTemizleme.vbs.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 flash disinfector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ikinizde sağolun ama fromthehell'in ki düzeltmedi malesef ayni tip virüsün başkasına yakalandık belkide. Prudent'in dediği programı çektim düzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar