oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evet bu gece son kez sahura kalkıyoruz. bi de ufak olta attım hadi bakalım rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bu gece soon biraz sonraaaa bu masadaa son kez oruucumu açıp gideceğimm Ramazanın bu son gününde ramazanda paticik camiası olarak yaşadığımız saçmasapan tartışmalardan bir bukle sunmak istedim. şizofren değilim. saygılar. oper anlar herhalde halimizi. sıkıldık abi gereksiz tartışmalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 NE DİYOSUN SEN ŞERİAT GELİYOR ALLAM SUBANEKE TOBETOBE GÖTBOKSIÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://img231.imageshack.us/img231/1228/sahuraah3.jpg hehehhehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 BAKIN ÖNCEDEN UYARIYORUM ORUÇLU ARKADAŞLAR BAKMASIN OF NE İSKENDER ÇEKTİ CANIM http://www.finbom.se/Resa/Turkiet/Iskender%20Kebab.jpg Yanında da tatlı http://www.chocolatebytes.com/wp-content/uploads/2008/05/chocolate_croissant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ŞİMDİ ORUÇ TUTANLAR YANİ DİN FALAN SAÇMA ŞEYLER BUNLAR DİİL Mİ GÜNTEKİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ABİ RAMAZANDA YEMEK KOYMUŞSUN TOPİĞE ÇOLUK ÇOCUK ORUÇLU CANLARI ÇEKMEZ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 roket adam said: BAKIN ÖNCEDEN UYARIYORUM ORUÇLU ARKADAŞLAR BAKMASIN OF NE İSKENDER ÇEKTİ CANIM OFF Bİ DE KÜNEFE OLSA KEŞKE [oruçlunun canını çektir]künefe[/oruçlunun canını çektir] [ger]OOH NE GÜZEL[/ger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 [sinirlen]AYIP BEE KARDEŞİM İNANMIYORSAN DA SAYGI DUY[/sinirlen] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 DUR TAM KONUYA UYGUN Bİ FIKRA VAR %KUTSALKİŞİ% BİR GÜN YOLDA GİDERKEN %TOPLUMCAHOŞKARŞILANMAYANBİRTAKIMEYLEMLER% YAPMIŞ OHHOOHOHOHOOHOHOOHOOHOOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 roket adam said: DUR TAM KONUYA UYGUN Bİ FIKRA VAR %KUTSALKİŞİ% BİR GÜN YOLDA GİDERKEN %TOPLUMCAHOŞKARŞILANMAYANBİRTAKIMEYLEMLER% YAPMIŞ OHHOOHOHOHOOHOHOOHOOHOOH Of yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu gece izmir afyon ankara : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 BEYLER BU ARADA İÇKİ İÇTİM BEN HANİ RAMAZANDAYIZ YA ORUÇ İBADET FALAN İÇKİ İÇİYORUM OLUM BEN http://img517.imageshack.us/img517/3253/ooohhhhaaaaaaaym2.jpg BAKIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 RAMAZANDA ÖYLE ARTİSLİK YAPIP KUUL GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYON AMMA NEYSE GÖRECEKSİNİZ HEPİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 HE Bİ DE SEKS YAPIYORUM 3 LÜ 5 Lİ FALAN RAMAZAN ORUÇ FALAN YA SİZ HANİ BEN SEKS YAPIYORUM ŞU AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 biraz http://forum.paticik.com/read.php?2,3594648 koktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Burnunda kuvvetliymiş aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ve bittiiie! Yardımcı imamın son ezanıyla beraber ramazan bittie, içmenin sevişmenin yemek yemenin serbest olduğu mübarek 11 aylar başladıa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 roket yörüngeye oturursan ROKET ADAM YÖRÜNGEYE OTURDU NİHAHAHAHA diye gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Niye oturayım olm yörüngeye, suçumuz var ise boynumuz kıldan ince icabında gideriz giyotine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar