Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Proxifier + YF ile sorun yaşamıyorum ben ihtiyacım olduğunda, ama nolur nolmaz diye Proxifier'ı "Proxify all EXCEPT the following" haline getiriyorum, hani warpatch kapanıp war açılırken sorun çıkmasın diye. Diğer türlüsünü denemedim bile hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 proxifier nerden indirilir nasıl ayarlanır tutorial rica edicem bir bilenden. kurcalayıp bozmıyım şimdi bişileri die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 WoW bölümünde lag ile ilgili yazdığım şey var stickylerin birinde, ilk mesajın sonlarında Proxifier da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ok bakim oraya da bi saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 OpenVPN ile bağlanma tutorial'ı: İndirlecekler: 1. Your Freedom adresinden YF client'ını indiriyoruz. 2. OpenVPN download sahifesinden 2.1_RC12 sürümünü indiriyoruz. Zira YF'nin openvpn tutorial'ında 2.0.9 ile bazı sorunlar yaşandığından bahsediyor. Yapılacaklar: 1. YF'nin web sayfasından bir acc yaratmanız gerekiyor. Ücretsiz yaratılan acc ile 60dk kesintisiz bağlanabiliyorsunuz. Sonrasında bağlantıyı kesip tekrar bağlanarak oyuna girebilirsiniz. 2. OpenVPN'i yanlızca install etmeniz yeterli oluyor. Teknik kısmını açıklamaya bilgim yetmeyecek ama ağ bağlantılarını kontrol ederseniz openvpn tarafından burada sanal bir bağdaştırıcı oluşturulduğunu göreceksiniz. Bunun aktif durumda olduğuna emin olun. 3. Az önce bahsettiğim bağdaştırıcı ayarlarına girerek; Once it's installed, click on "Start", "Control Panel", "Network connections". Find the TAP-WIN32 interface, right-click on it and choose "Properties". In the protocol list, find "Internet Protocol (TCP/IP)", highlight it and click on "Properties". Use a manually configured DNS server: 81.169.172.219. If you feel like having two of them, use 81.169.100.186 as the second but it's not needed. said: yapıyorsunuz. YF kullanımını buradan Baggio'nun yazısından detaylı ve resimli bir şekilde öğrenebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken "bağlan" demeden önce portlar sekmesine girerek "open vpn" kutusunu tiklemeyi unutmamak. Daha sonra bağlan dediğinizde mesajlar sekmesinden olanları takip edebilirsiniz. Önce proxy'ye bağlanıyor, 20-30sn içinde de open vpn aktif hale geldi diyor. Sonrasında oyuna girek giriyorsunuz. İnternetle yaptığınız herşey vpn üzerinden yapılacak. Gromkha - 8peak - Dest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Peki cahil cühela sorusu; Manual dns girmek sakıncalı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 YF'da hangi tip hesabı önerirsiniz? 256Kbit mi, 4Mbit mi? Evimde şu an 1Mbit ADSL var. İlerde daha hızlı bağlantılara geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yf basic 256kb yetio devo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Voucher'lar var onlarada bakın. Ben mesela sadece hastaneden girdiğim zaman YF kullanıyorum. Haliyle saat almak daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dworgian said: Peki cahil cühela sorusu; Manual dns girmek sakıncalı değil mi? tekrarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu openvpn ile daha mı hızlı oluyor yoksa daha mı yavaş proxifier, sockscap, vs yardımcı programlara göre? tüm sistemi proxy üzerinden bağladığı için çekiniyorum denemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 OpenVPN'in daha yavaş olduğunu okumuştum. Benim için tek alternatif olduğu için diğerleri ile karşılaştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yf + freecapde çalışıyo direk masaüstündeki launcherı exe alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Silphatos said: bu openvpn ile daha mı hızlı oluyor yoksa daha mı yavaş proxifier, sockscap, vs yardımcı programlara göre? tüm sistemi proxy üzerinden bağladığı için çekiniyorum denemeye. Ben bu konuyu 1 ay once yine sormustum openVPN normalde wow da da yaklasık sockscap e gore 300 ping veriyormus yani 150 lere dusecekken fark olmaksızın 300 400 ping alıyormussun. Bu yuzden ben de uninstall ettim openVPN yi oyle normal takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hm ben her şeyi yf+proxifier/proxycap ile çalıştırabiliyorum, gereksiz demek ki benim için. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dworgian said: Peki cahil cühela sorusu; Manual dns girmek sakıncalı değil mi? manuel ile otomatik arasinda fark yoktur aslinda.. manuel de el ile calistigindan emin oldun bir server girersin.. otomatik de, ozellikle modemsel arkadaslar, uzerinde yer alan DHCP sunucu, sana kendisini dns sunucu olarak gosterir ve senin icin bir recursive dns gibi davranip, forwarder seklinde, ya ttnet tarafindan, dsl hattinda belirtilen (ordada dhcp var) dns e gider, yada root dns lere sorgu yaptirir.. yani birinde sen elle giriosun, birinde ttnet otomatik gonderiyor hangisini kullanicagini.. bir farki yok yani.. elle girdigin calissin yeter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar