Sypro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bölgesel checkdisk şansı var mıdır acaba? Mesela X:asdfsd klasöründe xyz dosyası bozuk ya da okunmaz durumda. Bu şartlar altında sistem başlangıcında checkdisk çalıştırılıyor ve tüm disk'i tarıyor. Buraya kadar her şey güzel, fakat atıyorum 20 tane klasör varsa bu şekilde tüm içerikleri ile found.000 diye bir sistem dosyasına kaydediyor (ki bnu Windows altında göremiyorum, Ubuntu'da olduğumda görüyorum sadece) ve isimlerini değiştiriyor. Sonuç olarak checkdisk sonrası hata kontrolünden geçen belki yüzlerce dosya ve bilmemkaç tane klasör oluyor elimde (bir seferinde 46 klasör vardı mesela, dosya sayısını hiç bilmiyorum), bunları yerlerine koymak için çok fazla vakit harcıyorum. Bölgesel checkdisk şansım varsa hata gördüğüm yerde çalıştırır ve düzeltilen dosyaların sadece o dizine ait olduğunu bilirim diye düşünüyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 chkdsk [path] deyü olur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar