DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 deadwoll said: Cebindeki tüm paranla dondurulmuş yiyecek alıyorsun evde yalnızsın uğraşma derdin olmasın, dışarıdan da söylemek bir tarafına kaçmasın diye; gece elektrikler kesiliyor ve aldığın herşey çözülüp bozuluyor... böyle bir mutsuzluğun olabilmesi için önce insanın biraz hatta biraz değil baya gaspet olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 gaspet ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Habire stun ıskalatan bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ben de merak ediyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 stun ne demek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gaspetlerin ıskaladığı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ^.^ bi de burun ekliyim dedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ıskalamak deme pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 karavana desin ben karavana demeyi çok seviyorum o da sevsin belki mutluluğu anlar mutluluğu anlarsa mutsuzluğu anlar mutluluğun olmadığı anlar mutsuzluk sizi tavlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mutsuzluk host -ap yazdığında taverne tıklı şekilde ne alsak ne etsek diye sohbet ederken elin enterı ıskalamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Waqas said: Xaenin said: Mutsuzluk dediğin şey ıslak ayakla çorap giymeye çalışmaktır. Mutsuzluk dedigin sey islak corabi ayaga giymeye calismaktir =D kuru çorapla ıslka zemine basmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bence en sevdiğin film oynarken antenin çekmemesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 gitar telin koparsa kızgınlıkla beraber mutsuzluk da gelir yogunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Güzel komşu kızı size digitürk izlemeye geldiğinde sizin değilde gıcık komşunuzun digitürkünün olmasıdır mutsuzluk, ha bir de bu nedenle kızı kaptırmak var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Abi ben 15 dakikada iki albüm indirdim diyen apart komşunuzun kullandığı wireless ağına sizin notebookunuzun bağlanamamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar