PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu ekran kartı nasıldır? giriş seviyesi diyorlar bazı yerlerde hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 3470 baya eskidi diye biliyorum . bende 3650 var, çöpe atsam yeridir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 giriş seviyesinde denilebilir, daha iyi ekran kartı laptoplar var. 3650'yi de çöpe atma bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben o ekran kartıylan wow oynayacam :( kaç gündür bağırıyorum bana wow oynanabilitesi olan bir laptop önerin 2000 ytl altı diye ama :( ühü hala bagırıyorum hatta almadım daha aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 wow'da sorun çıkarmaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 alıyorum o zaman sorun çıkarsa sana gelirim bilesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 çook fazla bi umut beslemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 PassivE_KesH said: ben o ekran kartıylan wow oynayacam :( kaç gündür bağırıyorum bana wow oynanabilitesi olan bir laptop önerin 2000 ytl altı diye ama :( ühü hala bagırıyorum hatta almadım daha aleti http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=206 bu nasıl ? her bir şeyi oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 walla güzelbişeye benziyor wow u garanti oynatır ama laptopta ısınma problemleri yüzünden rahat raid yapılamıyor ne kadar performanslı bir laptopsa o kadar cabuk ısınıyor fps ler sürünüyor, mh aoe packlerde bt de illidan fight ı yok gibi bişi laptopta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ben 2600 HD ile sorunsuz oynuyorum wowu (min 35-40fps). Northrend'de biraz daha düşüyor ama süper çalışır o kartla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 şunu alıcam büyük ihtimalle : Casper Nirvana P8600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar