Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 arkadaşlar içinde paladin eLf, Dwarf,human,wampir,orc olan ırk sistemi mümkün mü varsa link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 UO da IRK olmadığını düşünürsek OSI den bir örnek veremem. Bu sebeple FRP'nin en bilinen sistemi olan AD&D den bir kaç şey söylemek istiyorum. AD&D 3rd Edition'a göre Paladin bir ırk değildir :) Kendisi bir classtır... Vampir de bir ırk değildir. Vampir insanı ısırırsa insanı vampire çevirebilir. Vampir bir elf'i ısırırsa elf'i bir vampire çevirebilir.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 vampirlik tartışılır aslında hastalık mıdır ırk mıdır diye sonuçta çocukları vampir oluo (blade de ööle ama angel da ööle deil yine de angelda connor un güçleri war) hmm bu tartışılır neyse paladin evet ırk deildir[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Vampir'ler kendilerini özel bir ırk olarak görmek istese de sonuçta "Lycantrophy" bir hastalıktır. Bir vampiri vampir yapan anası-babası değildir. Anası-babası önemsiz ise bu nasıl bir ırktır... :)[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 karışık işler bunlar fani şeyler ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 iyide paladin ırk değilki?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ciddi bir server filan kurulcaksa yardım ederim.Yok ev serverıysa hiç beni yormayın. Evet paladinlik ırk değil classdır.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sphere server 1.0 içinde bunların hepsinin bulabilirsin yalnız şu an necromancer ve paladin classları açık değil rc17 de açılacak ve şu an rc14 deyiz bekliyoruz. Ama 1.0 içindeki class sistemi olsun ırk sistemi olsun çok güzel tavsiye ederim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paladinler insandır.Bunun aksini kimse söyleyemez. Paladin olmanın koşulları ; Güçlü olmak , yardımsever olmak , gerekmediği sürece savaşmamak , iyi kalkan kullanabilmek ( tabi bi o kadarda kılıç ) , paladin büyülerini de iyi kullanabilmek , sadece gerektiği zaman meleklerini çağırabilmek.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Noir UO & Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ha ayrıca paladinin ellerini birleştirerek tek dizi üstünde birde Yemin'i vardı ezberlemiştim ama unuttum şimdi.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Noir UO & Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Rica etsem bana o yemini yazarmısın.Serverımdaki paladinlere ezberleteyim çok güzel olur.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi bi soru sordum herkes paladinin tarihçesini yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 knighsaw böle bir ırk sistemini yazmak cok kolay oldugu gibi günlerce sürer :) Ama kolaydır biraz diğer ırk sistemlerine bakarsan cözersin davayı.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paladin? Irk?[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar