Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 e mjolnir gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yok yani nooldu da bu hale geldi, o kılıcın bi numarası var mıdır manasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 torrent falan versen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şu anda devam ettiği için toplanmış bi torrenti yoktur ama dc++ da hepsi bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Eğer okumak istiyorsan en baştan başlaman lazım. Burada güzel bir torrent var: http://www.demonoid.com/files/details/1655555/16714320/ Sonrasını kendin indireceksin. Spidey 129, Ultimatum 2, FF 59 ve X-Men 99 çıktı en son. X-Men 100. sayı ile bitiyor. FF'de 60. sayı ile bitiyor. Ultimatum zaten 5 sayı sürecek. Yanı şu an için Spider-man dışında tüm seriler bitti. Ultimate evreninde tüm öykü toplanıp bitiyor. Baştan okuman lazım bu yüzden, herşey birleşiyor. 2000'de ilk çıktığı günden beri okuduğum için çok mutluyum ben. Başını ve sonunu gördüğüm en iyi çizgi roman serisi kesinlikle. (Sandman falan daha iyi tabii ama onların hepsini bittikten sonra okudum, ilk kez bunda 8 yıl boyunca her ay bekleyerek ilerledim) Spidey çok iyiydi en son bölümde. Spider-Woman geri geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bir düşündüm de 14 yaşımdan beri Ultimatum okuyorum, bunla büyüdüm ben ya... Kesinlikle çok önemli bir yeri var benim için. Unutulamayacak bir deneyim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ultimate Spiderman 132 çok iyiydi. Spidey'de öldü gibi görünüyor Huk birşey yapmazsa. Ama bu seri devam edecek demişlerdi. Clon var ama bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sonunda bitti. Mükemmeldi. Burada Ultimate okumaya ara veriyorum. ÖSS bittikten sonra tekrar başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar