Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çok anime izlemedim. Ayda bir ya da iki seri izliyorum ancak. Bayramda arşivim yanımda olmadığından animesiz, cizgiromansız ve dizisiz kaldım. İzlediğim animeler burada. Baccano'nun son bölümlerini izliyorum şu anda, yakında biter. Şöyle 7-8 gün sürecek izlemesi (günde 4-5 saatten) birşey istiyorum. Aksiyon ve ecchi hoş karşılanır. Sci/fi havasında değilim şu anda. Aksiyonsa martial olsun yani. İndirmesi de kolay olsun. Yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi. İyidir, candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=26 çok fazla aksiyon var denilemez http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3395 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4597 bi de http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1540 ama o kadarda güzel değil. 1 2 bölüm izle beğenirsen devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Full metal panic olabilir tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Air gear izle animesinde çok fazla teknoloji yok. Zevklide rahat rahat eğlene eğlene izlersin. Cowboy Bebop izlememişsin mutlaka izle trigun izle sonrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Cow Bebop yaws, ötesi yalan. Kesinlikle izle. Birde Mecha+JPOP seviyorsan Macross Frontier güzeldir. Bu hafta son bölümü yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Juuni Kokuki indiriyorum. Uzunmuş bu istediğim gibi. Cowboy Bebop indirmeden önce sormam gereken birşey var: Bebop dizisini de jazzını da sevmem. İzlersem çok fazla bebop dinlemek zorunda kalır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 İlla ecchi/aksiyon istiyorsan Air Gear, Air Master, Tenjou Tenge, Ikkitousen. İlk ikisi izlenebilir de son ikisi baya patlak aksiyon açısından. Naruto stili gif izliyor gibi hissedersin. Listen baya küçük. Bana sorarsan Cowboy Bebop gibi klasikleri izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hajime no ippo kesinlikle boks animesi. hiç anime sevmeyen ben seyreden 'oolem çizgi filmmi seyrediyon ehehe' diyen az gelişmiş eski ev arkadaşım ki kendisi iyi ingilizce bilmez hardsubbed ingilizce altyazı vardı indirdiklerimde. filmlerine kadar 3 günde falan bitirdi kalkamadı başından (: yeni sezonunda ocakta başlamasına hazırlık olur(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kaede said: Tenjou Tenge, Ikkitousen. Off-topic olacak biraz ama, şu ikisi art arda gelince "Chouginga, Gurren Lagann!" diye cevap veresim geldi çok fena. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Monthius said: Kaede said: Tenjou Tenge, Ikkitousen. Off-topic olacak biraz ama, şu ikisi art arda gelince "Chouginga, Gurren Lagann!" diye cevap veresim geldi çok fena. =p afasgafsdf hatta oraya her türlü bankai de uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 O listede Haruhi Suzumiya'yı görmüyorum.Öyle şey olmaz.İzle mutlaka. Black Lagoon yakışır. Full Metal Alchemist:Aksiyon ve geyik bir arada gayet güzel bir animedir tavsiye ederim. Kaze No Stigma:Aksiyon ecchi. Monster:Çizimleri kötü biraz ama bir sardımı gün boyu kalkamazsın makinanın başından. Shakugan No Shana:Zero no tsukiama gibi birşey.Bunun müzikleride güzel.Ama en son tavsiyem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Juuni Kokuki'yu sevdim. Önerileriniz için teşekkürler, ama bir haftada biterebileceğil tek bir şey arıyordum 50 bölüm kadar sürecek. Okula dönünce bakarım bunlara da. Hepsi var zaten, DVD'lerde izlenmeyi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yuh... adama newbie muhammelesi yaptık arşivci çıktı... epic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar