kenzap Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ben 1. sınıf hukuk öğrencisiyim. Bu sene öss ye girdim açık öğretim 2 yıllık halkla ilişkilere girsem sonra kpss ile memur olsam okurken çalışma imkanım varmı ? Ya da devlet bana ne gibi imkanlar sağlar okurken ? Ne biçim hukuk öğrencisisin hakkını bilmiyorsun derseniz 1 haftadır gidiyorum okula. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 memurlara kolaylık sağlıyorlar açıköğretim için. çok fazla sorunun olmaz. bi sürü tanıdığım var öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hukuk bölümü zor diyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Var elbette. Hukuk'da devamlılık da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar