ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 şöyleki , herşey çok güzel giderken birden browser duruyo hiç bir sayfayı açamıyorum ama var olan DL lar devam ediyo (torrent,limewire falan) ve online oyunlarada girebiliyorum hatta msn e bile girebiliyorum fakat sayfa açılmıyo ve bu anlattıklarım her 10+dk da oluyo 5+dk boyunca böyle kalıyo sonra düzeliyo . Modemim AirTies rt-205 (1 portlu kaplosuz) - 2-3 laptop ile denedik hep aynı yani sadece benim pc de olan bişey değil modeme en son firm update ini indirip güncelledim ama banamısın demedi.. bu modemi yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum son 2 aydır bu sorun devam etmekte ben bunu nasıl çözücem bi bilginiz varmı ? internet : 1024 adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3595609 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 mesajımı tam okusaydın bide :( senin yönlendirdiğin sayfa ile alakası yok benim sorunumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 aynı zamanda divxplanet ten altyazı çekemiyorum böyle bi sorun daha var (ilkiyle alakalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ulfang said: mesajımı tam okusaydın bide :( senin yönlendirdiğin sayfa ile alakası yok benim sorunumun aynı sorun bizde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ama ben aynı sorun olmadığını biliyorum moriQ , bu anlattıklarım yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Ben lag var falan demiyorum ayrıca oyun oynarken herşey düzgün , 1. sayfa açılmıyor belirli aralıklarla ( türk yabancı hepsi) 2. divxplanetten indirdiğim altyazılar hatalı çıkıyo (hepsi) 3. java kuramıyorum vs vs liste böyle uzuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 daha çok yazılımsal bir problem gibi,taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 utorrent yapıyor dediklerini. kapatınca düzelmesi lazım. benimde başıma geliyor ara sıra. sanırım yüksek sayıdaki yarı açık bağlantılar yüzünden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 utorrent ile alakası yok yalnız bu arada tv.torrents den torrent dosyasıda çekemiyorum sorunlar artıyo git gide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kablonet ile bi alakası olabilir mi bunun. ankarada kablo net kullanıyorum, dediğin şey oluyor sürekli, şimdi eskişehire geldim, evde adsl var. 2 saattir hiç olmadı orda olan şey. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 tüm sorunlarım düzeldi *sonunda* modemin fabrika ayarlarına geri döndük .. olay bundan ibaretmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aramaya inandım ve buldum :) Laptopum en sonunda servisten geri döndü ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra torrente abandım.Yaklaşık 6 saat aralıksız kullandıktan sonra aynı sorun patlak vermeye başladı. Daha önce olmuştu aynısı ama uploadı kısınca düzelmişti.Şimdi 1'e kadar çaktım ve yine düzelmedi. Babamın laptopunda torrenti açıyorum ve hiçbir sorun yok,modemden kaynaklı birşey olduğunu da sanmıyorum bu yüzden. Bu sorunun başka türlü bir çözümü olabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hallettim tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nasil hallettigini de yaz bence, kaynakca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 torrent ayarlarından bandwith bölümünde number of connections'daki değerleri yarı yarıya düşürdüm ve geçti,ara ara hafif yavaşlama oluyor yine ama girmemezlik vs. kesildi. Ayrıca upload'ı da kestim 5 yaptım dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar