Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayfa açamama!!bir1

ulfang

Öne çıkan mesajlar

şöyleki , herşey çok güzel giderken birden browser duruyo hiç bir sayfayı açamıyorum ama var olan DL lar devam ediyo (torrent,limewire falan) ve online oyunlarada girebiliyorum hatta msn e bile girebiliyorum fakat sayfa açılmıyo ve bu anlattıklarım her 10+dk da oluyo 5+dk boyunca böyle kalıyo sonra düzeliyo .

Modemim AirTies rt-205 (1 portlu kaplosuz) - 2-3 laptop ile denedik hep aynı yani sadece benim pc de olan bişey değil
modeme en son firm update ini indirip güncelledim ama banamısın demedi.. bu modemi yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum son 2 aydır bu sorun devam etmekte ben bunu nasıl çözücem bi bilginiz varmı ?

internet : 1024 adsl
Sosyal ağlarda paylaş

ama ben aynı sorun olmadığını biliyorum moriQ , bu anlattıklarım yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Ben lag var falan demiyorum ayrıca oyun oynarken herşey düzgün ,

1. sayfa açılmıyor belirli aralıklarla ( türk yabancı hepsi)
2. divxplanetten indirdiğim altyazılar hatalı çıkıyo (hepsi)
3. java kuramıyorum
vs vs liste böyle uzuyo
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
aramaya inandım ve buldum :)

Laptopum en sonunda servisten geri döndü ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra torrente abandım.Yaklaşık 6 saat aralıksız kullandıktan sonra aynı sorun patlak vermeye başladı.

Daha önce olmuştu aynısı ama uploadı kısınca düzelmişti.Şimdi 1'e kadar çaktım ve yine düzelmedi.

Babamın laptopunda torrenti açıyorum ve hiçbir sorun yok,modemden kaynaklı birşey olduğunu da sanmıyorum bu yüzden.

Bu sorunun başka türlü bir çözümü olabilir mi acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...