aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bulursan bi damla kan gonder, klonlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nerde o günler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bizim okula biri mail göndermişti ölen kedisini klonlamamızı istiyordu aslında baya acıklı bir maildı da mailı alan hoca bütün bölüme dağıtmış, böyle de insafsız hocalarımız var insanlara genetik örnek diyen falan :p o yüzden fiziğe sığındım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 olen kedimi klonlayin ne lan, git petshoptan yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yavrusu varmış o kedinin, çok üzülmüş sütten kesilmiş falan. sen ne anlarsın ki, git yenisini programla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ay çok üzüldüüüüüüm deeeeeeeeeeeeermişim :D LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Dynun said: öhm helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 puritania said: supradyn said: üf yalansa,yalan bu yüzden terk edildin işte=/ sarkastik ilişki tarzı çok yorucu=/ siz erkek kız eskiden ağızdan öpüşmeli olarak arkadaşmıydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nası yani bir birini ağzından mı öpmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yok hocam burdan şunu anladım ki maksimum 4. yada 5. sayfaya kadar dayanabiliyo topaklar sonrası patlıyo dönüyo garbage a edit:yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bana da 1,80 boyunda kız görürseniz ayarlayın pls artık aramda boy farkı olsun istemiorm fdsdfds NE GEREĞİ VARDI DA 197 OLDUM BEN YA GENLERİME KOYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 öyle bi yaşam warsa banada 1 kilo iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Aaaaa JD ne uzunmuş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oo gençler ortam yapmışız? bu arada ilişki için şöyle yapayım böyle yapayım diye plan yapmak ne şerrefsizce birşeydir bence. Gelişine yaşasanıza arkadaşım. Her anın tadını çıkarsanıza. Bir bakarsınız plan yapıcam, onu uygulayacam diye tadını bile çıkaramadan elinizdekini kaybetmişsiniz... cıks cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sly-One said: bunun sebebi kızların ilişkide aksiyon araması biraz monotonlaşınca sıkılıyorlar drama ile besleniyorlar farkında değiller ahah;çok doğru.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hortlancak baska dopik mi kalmadi.. 27 eylülde acilmis, karistirdin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 :D aynen öyle karıştırdım.. can sıkıntısı;eskileri deşmeye başladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ginaly said: bu topiğe atılan postların %89undan fazlası gerizekalı post kategorisinde. paticiğin %89dan fazlası aşk meşk işlerine kafayı acaip takmış durumda ee gençlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben bu dunno yüzünden kişiselden ban yemiştim, ağır harassment yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 helikopter istenmemiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sonunda sıyırıp birilerini rehin aldığını ve onların karşılığında para ve helikopter talep ettiğini hayal ettim bir saniye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Maaya said: eskileri deşmeye başladım.. 2005 den öncesi güzel orlara git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Fistan said: 2005 den öncesi güzel orlara git. (:D bayağı eski.. peki;bi göz atarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 istersen gel beraber göz atalım? isim neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar