fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://blogs.villagevoice.com/music/images/fools_gold_poster.jpg başrollerini Matthew McConaughey ve Kade Hudson'ın paylaştığı, Romantik, Komedi, Macera türünde bir film. kafa dağıtmak için ideal. ama bunun dedim diye, kötü bir yapım beklemeyin, oyunculuklar iyi, senaryo da iyi sayılır. tavsiye ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Herkes bu herife acaip yakisikli diyor, ben bakiyorum adama ve WOW'da ki cenesiz Undead modelini goruyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kate hudson'a denicek birşey yok onu geçiyorum :) da matthew arkadaşımız karizma sözcüğünün canlandırılmış halidir :).şöyle bi sokakta gezse idda ediyorum sadece hello diyerek 100 kişi takar peşine :) ayrıca bu tarz filmler eglenceli oluyor.knald ye düşer yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kate hudson birtek bana mı çirkin geliyor yaw? anası şu haliyle daha güzel (yok lan diil) metiuyh'ü 'we are marshall' filmine kadar hiç sevmezdim. bu arada bu ikisinin ikinci romantik komedisi galiba böle bi iddaya giriyolardı ayrılmaya çalışıyolar birbirlerinden falan öyle bir filmleri daha vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar