Divertissement Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Selamlar herkese ben geldim! hmm izmirlilere özel selam vermem gerekecek çünkü geellikle onlarla daha samimi olacağım ihih Alıntıla
arar Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 insanları izmirliler ve izmirsizler diye ayırmak ayıptır önyargıdır. insan ilişkilerinde daha önyargısız ve daha saf olanı dilerim.gfdngfdjlgnhdlgndf[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Alıntıla
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 boluculuk ırkcılık yapmayalım ... hapımız zencımıyız ? haos geldın ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hoşgeldin Divertissement. Epeyce Izmirli var etrafta bildiğim kadarıyla, ama kalanları da iyi çocuklardır =P O zaman sana bir İzmirli c/p yapsın. Arkadaşlar yok mu İzmirlilerden c/p yapabilen? Alıntıla
Zed Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben izmirli değilim ama elimden geldiği kadar izmir c/p'i yapmaya çalışıyım. hoşgeldin Divertissement! bu forumlarda istediğin kadar çiğdem çitleyip, süzgü ile çay süzebilirsin. eee sonra clorax ile çamaşır yıkayabilirsin. oldu mu? böyle bişey mi izmir c/p'i? *! aptal aptal bakınır sağa sola*[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ankaralı var olmazmı ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ho$ qeldin.. Simitini ben veriyorum cayida kermitten al :)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hoshgeldin ama nie eli bosh geldin? insan şööle izmir'in dağlarında açan çiçekleren getirirdi bi tutam,hazır baharken ortalık :)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Helal Zed, daha iyisi olmazmış =] Rexx simit değil; gevrek =P [Bu mesaj Nefr tarafından 30 Mart 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ne demek qevrek kac YIILIK qeneleqi bozuuyorsun olurmu canim ole gevrek mevrek aaaa olmas olmassss :yapma:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 izmirliler gevrek derler simite :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Baqana abı ben bılmem ben sımıt daqıtıyorum ısteyen alsın ıstemeyen qıtsın baska sıtenın forumlarından baska yıcek alsın bısde bole :-) Alıntıla
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Aslına bakarsanız bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..)[signature][hline]DuDu Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ayıp be yapılırmı bu bize ? adamın birisi gelse ben şerefli koçhisarlıyım dese napacaz ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oha falan oldum yani :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hoşgeldiniz UO Emulatörlerinede bekleriz :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla
Brook Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hoşgeldiniz.[signature][hline]I Only Die For This Woman Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 aaa izmirli gelmiş bana da noluyosa?[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.