cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 oynayan varmı arkadaşlar?_ varsa burda adını yazabilirmi birlik olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ben varim obarey.. Paticikbone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 alah alah biraz daha erken baksaydım keşke foruma kaçıncı levelsin sen bakim :) ben 15 11 eyer uygunsa party kuralım guild kuralım çok sevdim ben bu oyunu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Lethargy lvl 13 Archer Turmaline lvl 23 Swordsman bide neidüğü belirsiz bi novice var adı The Eye onuda eğer birileri üstümden geçmeden Geffene ulaştırırsam Mage yapacam. Henüz trialdayım ama sanırım biraz daha ilerlersem oynamaya karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 lvl 12 lvl 10 novice idim.. simdi level 15 lvl 2 swordsman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya da öyle bisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben mage char açtım ama pişmanım yaa hemde çok pişmanım en iyisi acolyte hem teleportu var gate i var heali var blessi var ilerde ressurectionu var turn undeadı var var oolu var. yada okçu olur ama şimdi kim kasçak on tane job lvl i yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yeni char kasacaksanız ben tank olurum size swordsman ilen Provoke var mob ların gözü benden başkasını görmüyor bu arada sizde gayet lezzetli dövüyorsunuz. Üzerinize afiyet 420 Hp de var olmuo bişi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 izin ver yanaklarından öpeyim seni su an oyundaysan gel su charı bi acolyte yapalım sonra ben sana ne healler ne speed inc ler yaparım yiğidim :) şöle int dex agility 9 başlatırım efeler gibi hey efeler gibi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: cenx, 07 Nisan 2004 14:47 tarihinde demiş ki: sonra ben sana ne healler ne speed inc ler yaparım yiğidim :) şöle int dex agility 9 başlatırım efeler gibi hey efeler gibi hey Ahah :D Varya heroyunu "GILIÇLI GANTIR" yapacanız illa demi :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar