Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 avp benimde korkudan oynuyamadığım oyunlar arasındadır. Yani şöyle izah ediyim sinirim bozuldu oynarken bıraktım o şekilde :) Birde Penumbra Black Plague oyununda öyle oldu. Serefsizler nasil bir atmosfer yaptıysa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hele marine ile oynarken o sinir bozucu radar yok mu, kalp atışı gibi ses çıkaran.. bakıosun radarda canlı dolu ama piyasada kimse yok... haaah patladın, bide canlı tespit edince daha sinir bozucu bi ses çıkarıyo zaten. hemen çıkıosun menuye esc ile. menudeki müzik bile rahatlatıyor o andan sonra sfafah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sensorun güzel yanı kapı, kanka vs gibi hareket eden şeyleride algılaması. :) Ayrı bi güzellik katıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 indiriyorum bende şu an oyunu , atalım hamachiden özledim şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kel kalan tanidik var bu oyun yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o deilde şimdi farkediyorum kanca yazcağıma kanka yazmışım.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben indirecek biryer bulamadim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar