Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

race sim türkiye


Tron

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

Şu an için otomobil yarışı simulasyonu olan "live for speed" konu alan portal açtık. Portal ve forum olarak henüz çok tazeyiz. Fakat ekip olarak bu otomobil simulasyonunda 3. yılımıza giriyoruz.

Portal içeriği olarak lfs' deki ligleri,turnuvaları haberdar etme, bu yarışlar hakkında detaylı incelemeler ve yorumlar. lfs'deki gelişmelerin yanında olayın magazinsel yönünede ağırlık vermeyi düşünüyoruz. (takımlar ve belli başlı isim yapmış pilotlar hakkında yazılar, transferler), movieler...
otomobil simulasyonlarında kullanılan donannımlar hakkında makaleler. evde kendi başınıza yapabileceğiniz sistemler hakkında bigiler. (bir direksiyonu 900 derece dönmesini nasıl sağlıyabiliriniz, 6 ileri manuel vites ve kutusu nasıl hazırlanır. 3. pedal (debriyaj) nasıl yapılır. ileri sürüş teknikleri, otomobil setupları, pist ve virajlar hakkında tartışmaları gibi içeriğe sahip bir portaldır.

Ayrıca kendi adımıza şu an için 2 etkinlikte yaptık. eğer her şey yolunda giderse 5-6 ay sonra uluslar arası bir lig düzenlemeyi de düşünmekteyiz.

kısacası bu portal, oyuncular için değilde, kendini birine tanıştırırken ve ünvan belirtirken "ben pilotun" diye tanıtanlara yönelik bir oluşum.

Bilemiyorum açıklamaya gerek var mı? Arcade otomobil yarışların önemsemeyen bir ekibiz.

web adresimizde şu,
www.racesimturkiye.com

Not: imla ve cümle düşüklükleri için şimdiden özrümü kabul etmeniz dileğiyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...