Tron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 merhabalar, Şu an için otomobil yarışı simulasyonu olan "live for speed" konu alan portal açtık. Portal ve forum olarak henüz çok tazeyiz. Fakat ekip olarak bu otomobil simulasyonunda 3. yılımıza giriyoruz. Portal içeriği olarak lfs' deki ligleri,turnuvaları haberdar etme, bu yarışlar hakkında detaylı incelemeler ve yorumlar. lfs'deki gelişmelerin yanında olayın magazinsel yönünede ağırlık vermeyi düşünüyoruz. (takımlar ve belli başlı isim yapmış pilotlar hakkında yazılar, transferler), movieler... otomobil simulasyonlarında kullanılan donannımlar hakkında makaleler. evde kendi başınıza yapabileceğiniz sistemler hakkında bigiler. (bir direksiyonu 900 derece dönmesini nasıl sağlıyabiliriniz, 6 ileri manuel vites ve kutusu nasıl hazırlanır. 3. pedal (debriyaj) nasıl yapılır. ileri sürüş teknikleri, otomobil setupları, pist ve virajlar hakkında tartışmaları gibi içeriğe sahip bir portaldır. Ayrıca kendi adımıza şu an için 2 etkinlikte yaptık. eğer her şey yolunda giderse 5-6 ay sonra uluslar arası bir lig düzenlemeyi de düşünmekteyiz. kısacası bu portal, oyuncular için değilde, kendini birine tanıştırırken ve ünvan belirtirken "ben pilotun" diye tanıtanlara yönelik bir oluşum. Bilemiyorum açıklamaya gerek var mı? Arcade otomobil yarışların önemsemeyen bir ekibiz. web adresimizde şu, www.racesimturkiye.com Not: imla ve cümle düşüklükleri için şimdiden özrümü kabul etmeniz dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Tamam sildim halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 PrudenT said: hayırlı olsun =) mersi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evet olmamış! düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 lfs çok güzel bişi de sağlam ekipman gerekiyor galiba adam gibi oynayabilmek için. benim speedlinkle fln oynanmaz heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 abi biz fareyle oynuyoruz. fareyle 1.33.40 yapan insanlar var. [xfg][bl-1] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oha azim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fare ile oynamak ya da şu kadar derece yapılması olayı bana bir şey ifade etmiyor. demoyu bilemicem fakat s2 de para etmez bu gibi yaklaşımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 milletin arabasının içine ederek yarışıyosa o zamanı yapan, doğrudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu oyunu arcade oyunlarla karıştırmamak lazım. belli kurallar vardır. öyle önünüzdeki aracı tehlikeye atıcak şekilde gecemessiniz. yoksa cezayı yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fareyle rekor yapanlar da var(s2). ya ben de g25 ile oynamak isterim de o kadar para veremem yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bende fare ile başladım bu işlere tabi direk direksiyonu almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahhh g25 ahhh onu böyle sokakta fln bulsam negzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar