Cantona Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Lan bu ne böyle. Okula gidiyorsun derslere bayramdan sonra, şu klip ne zaman çıkacak bayramdan sonra, şu film ne zaman geliyor bayramdan sonra, şurası ne zaman açılacak bayramdan sonra, ne zaman evleneceksiniz bayramdan sonra, ne zaman geri döneceksin buraya bayramdan sonra. Hay "bayramdan sonra"yı. Birine bişey diyon bayramdan sonra, şunu diyon bayramdan sonra ne zaman yapıcaz bu işi diyosun, "bayramdan sonra yaparız yaağğ". Bayramdan sonra yiyecek bu "bayramdan sonra"cılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ahahah demin ark telefonda haftasonu bize gel dedi (o kütahyada ben eskişehirdeyim). ankaraya gidicem bayramdan sora gelirim dedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 haha ben de bayramdan sonra ank ya gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 herşey bayramdan snr.insanlar bayramdan snr paniklicekler.şaşırcaklar.afallicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ahahah ben de bayramdan sonra eskişehir'e gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayramdan sonra oluşabilecek bi muhabbet prototipi: -abi noldu şu iş ne zaman yapıyoruz? -bayr.... hass... -?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bende bayramdan snr spora başliim bari. maksat bayramdan snr yapabilceim bi aktivitem olsun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayramdan sonra giricek hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayramdan sonra okula başlayayım ben de bari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 esas korkmanız gereken "seneye görüşürüz eki eki :))" dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar