Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Soyle PvP agirlikli ama raiddeyken de dps kaybinin fazla olmiycagi bi build onerebilir misiniz? Raidi biraktik zaten fun raid kasiyoruz yani pve'de sicmasi buildin onemli diil o kadar. 42/19 dusundum ben mesela,fazla mi pve kasmis?
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=f0ecoEGoidVoZEMc0M
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 imp. kidney dandik mi? bi da full pvp olmus galiba bu
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet. tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoEMsidVoZEMcoM Bu daha bir nükücü. RWD, RMP, RM gibi arena buildlerinde can yakar. Eğer partneriniz KS'ye dikkat ediyorsa. Tabii mümkünse ShS oyna daha güzel :P
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Masquerade said: abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet. tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı. Buglu diye vanish de atma :/ Allahtan RD oynamak nasip olmadı senle saç baş yolardım :'(
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 asdsa zaten vanish artık snare temizlemek için kullanılıyor :D o derece umutsuz rogue community. :P
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Masquerade said: abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet. tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı. Haha yok oyle demedim,raidde de 0'i cekmeden kasabilcegim pvp/pve hybrid build dedim klasik pvp buildleri de deneyebilirim aslinda eskiden pve mutilateydim zaten
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 deadwoll said: http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoEMsidVoZEMcoM Bu daha bir nükücü. RWD, RMP, RM gibi arena buildlerinde can yakar. Eğer partneriniz KS'ye dikkat ediyorsa. Tabii mümkünse ShS oyna daha güzel :P Zaten simdi ShS oynuyorum ama fist falan rogue tarzina pek uymuyo,gozum de zaten arena ladderinde cikmak diil,eglencesine hybrid spec denemek falan.Zaten TBC bitti.
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Full PvP gitmeye karar verdim.Bu yuzden vile poisons'a vermiyorum.Kim arena'da zaten deadly posion kullaniyo ki? Dogru mu?
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben ShS oynamama rağmen 4 vile poisons verdim(3v3 için). Envenom ability için değil tabiki. %40 chance to resist dispel effect poison silme işini baya zorlaştırıyor.
Öne çıkan mesajlar