Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutilate PvP/PvE build

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soyle PvP agirlikli ama raiddeyken de dps kaybinin fazla olmiycagi bi build onerebilir misiniz?

Raidi biraktik zaten fun raid kasiyoruz yani pve'de sicmasi buildin onemli diil o kadar.

42/19 dusundum ben mesela,fazla mi pve kasmis?
Mesaj tarihi:
abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D

çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet.

tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı.
Mesaj tarihi:
http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoEMsidVoZEMcoM

Bu daha bir nükücü. RWD, RMP, RM gibi arena buildlerinde can yakar. Eğer partneriniz KS'ye dikkat ediyorsa. Tabii mümkünse ShS oyna daha güzel :P
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet.

Buglu diye vanish de atma :/

Allahtan RD oynamak nasip olmadı senle saç baş yolardım :'(
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Haha yok oyle demedim,raidde de 0'i cekmeden kasabilcegim pvp/pve hybrid build dedim klasik pvp buildleri de deneyebilirim aslinda eskiden pve mutilateydim zaten
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoEMsidVoZEMcoM

Bu daha bir nükücü. RWD, RMP, RM gibi arena buildlerinde can yakar. Eğer partneriniz KS'ye dikkat ediyorsa. Tabii mümkünse ShS oyna daha güzel :P

Zaten simdi ShS oynuyorum ama fist falan rogue tarzina pek uymuyo,gozum de zaten arena ladderinde cikmak diil,eglencesine hybrid spec denemek falan.Zaten TBC bitti.
  • Yeni Oluştur...