Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Soyle PvP agirlikli ama raiddeyken de dps kaybinin fazla olmiycagi bi build onerebilir misiniz? Raidi biraktik zaten fun raid kasiyoruz yani pve'de sicmasi buildin onemli diil o kadar. 42/19 dusundum ben mesela,fazla mi pve kasmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=f0ecoEGoidVoZEMc0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 imp. kidney dandik mi? bi da full pvp olmus galiba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet. tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoEMsidVoZEMcoM Bu daha bir nükücü. RWD, RMP, RM gibi arena buildlerinde can yakar. Eğer partneriniz KS'ye dikkat ediyorsa. Tabii mümkünse ShS oyna daha güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Masquerade said: abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet. tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı. Buglu diye vanish de atma :/ Allahtan RD oynamak nasip olmadı senle saç baş yolardım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 asdsa zaten vanish artık snare temizlemek için kullanılıyor :D o derece umutsuz rogue community. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Masquerade said: abi yani sen demedin mi koy gitsin pveye diye :D çok güzel poisoner talentları var işte. imp kidney gereksiz gibi. pvede zaten 0, pvpde de zırt pırt resistliyor ya da trinketliyor millet. tabi 2 rogue 1 druid setuplarda falan bir rogue imp kidney alır o ayrı. Haha yok oyle demedim,raidde de 0'i cekmeden kasabilcegim pvp/pve hybrid build dedim klasik pvp buildleri de deneyebilirim aslinda eskiden pve mutilateydim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 deadwoll said: http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoEMsidVoZEMcoM Bu daha bir nükücü. RWD, RMP, RM gibi arena buildlerinde can yakar. Eğer partneriniz KS'ye dikkat ediyorsa. Tabii mümkünse ShS oyna daha güzel :P Zaten simdi ShS oynuyorum ama fist falan rogue tarzina pek uymuyo,gozum de zaten arena ladderinde cikmak diil,eglencesine hybrid spec denemek falan.Zaten TBC bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Full PvP gitmeye karar verdim.Bu yuzden vile poisons'a vermiyorum.Kim arena'da zaten deadly posion kullaniyo ki? Dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abolish/cure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben ShS oynamama rağmen 4 vile poisons verdim(3v3 için). Envenom ability için değil tabiki. %40 chance to resist dispel effect poison silme işini baya zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar