Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sanırım gittigidiyor için bi reklam kampanyasında kullanılcak. güzel baya. elemanların önceki olaylarını bilmeyenler için: bana kitap al: hetetepe://www.youtube.com/watch?v=7XkX3BVGSt8 sütü seven kamyoncu: hetetepe://www.youtube.com/watch?v=wbgbBB98S1c esmeralda: hetetepe://www.youtube.com/watch?v=X2LIK8lBBL0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu arada forumda video embed etmeden youtube'e link vermek nasıl olucak yahu? link veriyorum embed yapıyo, link vermeden url yazıyorum embed yapıyo. nasıl olcak bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 "ht tp://..." seklınde yaz adresı aradakı boslugu bız kendımız sılıyoruz sımdılık manuel bır sekılde cozum bulduk nasa dakı arkadaslar durumdan haberda problemı cozmek ıcın ugrasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kamil'in odasında yer yokmuş mor halısına sevda alıyor ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehüehü türkçe bi de bu sefer :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehüe çok hoş olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya ben bööle direk videoyu koyunca açamıyorum.link de şeyetseydiniz merak ettim hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cerebralis said: ya ben bööle direk videoyu koyunca açamıyorum.link de şeyetseydiniz merak ettim hani.. hetetepe://www.youtube.com/watch?v=v5gNjET3udA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 saolunuz efemm:) eheu adamlar eğlenio ya helal ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayaaa beendim süper olmş bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk defa beğendim bu adamların yaptıklarını. çok iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 zerre beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kendileri mi yapmis? isi buyutmusler arkada bando filan, bi de serbest cagrisimdan cok yeni sarki yazmislar, iyi olmus. simdi bi bana kitap al dinliim, ustune bi de oricinal esmeralda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 benim anladığım kadarıyla gittigidiyor.com'un tanıtımıyla alakalı bişey olmalı bu. çünkü hem şarkı sözlerini buna uygun yazmışlar ("ahmete şapka olmadı bana sattı, osmanın mor halısı tutmadı babama sattı"), hem de arkada kıyafetli aletli edevatlı bando takımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 huniyi takıp oynaması süper soldakinin ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gazanfer said: sanırım gittigidiyor için bi reklam kampanyasında kullanılcak. bence kendisi bunun reklam kampanyası. çok akıllıca hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar