Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 oyunda npcleri türkçe yaptım.fakat ilk başta tutorialda npcler sana soru soruyor ve bu sorular türkçe değil?soruları anlamasına anlıyorum ama npclerin türkçe konuşması gerekmiyor mu?çünkü ilk başta npc dili diye ben türkçe şeçtiğimi hatırlıyorum.yoksa belli npcler mi türkçe konuşuyor?[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çeviriler henüz tamamlanmamş herhalde ve pek de güzel yapılmamış doğrusu, ileride tamamlayacaklardır sanıyorum..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 teşekkürler sam....;-)[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ee her daim Türkçe olan bir MMPORG oyun çıkmıyor değilmi. Sabır biraz herşey zamanla..[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar