ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Selamlar, Bir firmaya video göndereceğiz; ama temel olarak 2 sıkıntımız var. - Firmadaki bilgisayarlarda codec olmaması ihtimali yüksek, dolayısıyla cd yi takınca windows media player'da açılabilecek bir formatta göndermemiz gerekiyor. - Bu kullanacağımız formatın görüntü kalitesinin çok kötü olmaması gerekiyor. .Mpeg'de görüntü kalitesi çok düşük sanırım. Bir arkadaşım mpeg4 (mp4) tavsiye etti ama görüntü kalitesi nasıl bilmiyorum, ve de codec problemi yaşatır mı bilmiyorum. Gönderilecek formata acilen karar verilmesi lazım, dolayısıyla acilen yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 MP4 AVI ile eşdeğer gibi görüntü kalitesi sunuyor ama makinaya tıkladığınızda "bu formatı açmak için program seç" kutucuğu çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 doğrudan dvd olarak hazırlasanız en garanti yöntem olur bence. fakat intel codecli aviler hemen her bilgisayarda vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Windows Media Video (HD desteği var, yer de kaplamaz) Wiki'den yeterince bilgi alabilirsin. Encode işinde Media Coder tavsiye ederim. Windows Media Encoder da kullanabilirsin. Windows otamatik açar. Buradan bilgi olması için yazayim: Linux'un otomatik açtığı video formatı: Ogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yav bence hazırladığın cd nin içine codec programınıda koy(k-lite vs) adamlarada de önce bunu yükleyin sonra videoyu açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oha abi firmanın bilgisayar teknisyenleri yokmu bilmiyorlarmı o kadarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cıx, exe dosyalarını açmalarından bile şüpheliyiz; dolayısıyla gom playerdır codectir riske atmak istemiyoruz. tak çalıştır olması lazım. biraz önce .mov'da yaptılar sanırım 7 gb ı geçti boyutu; wmv'yi deneyeceğiz gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 KM Player sistem iyi ise her formatta sorunsuz açar, Blu Ray riplerde bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ÇOK ACİL quicktime mov u wmv'e çevirebilecek program arıyorum. windows media converter nedense dosyayı seçer seçmez (dosya boyutu 1,2 gb ve bilgisayar sağlam) göçüyor. media coderda da %20'de dondu biraz önce, güvenmiyorum pek. alternatif olarak dosyanın tamamını convert edecek, trial mrial uğraştırmayacak bir program arıyorum. lütfen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 wmv gönderin windows media playerın kendi formatı zaten. wmv hd film bile görmüştüm ben iyi formattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar