Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok lan ben kendim yazdım definitly diye, fede için kesin artist olabilir babında, sonra kendi tezatımı açıkladım felan öyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 O ZAMAN HEP BİRLİKTE DANS EDELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bok gibiyim. derslerimi seçemedim. kalmamış almam gereken dersler. 11 kredide kaldım. üstüne üstlük istediğim hiçbir section ı da seçemedim. bütün derslerim ogleden sonraya kaldı saat 4-5 de bi ton dersim var pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ama sabahları mis gibi uyursun o yönü güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 en bok gibi benim. 2 kişi tarafından bok insan gibi tanınıyorum halbusi öyle değilim. alakası yok. ama yanlış tanıdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 beni tanıan insanlara bok tarafımı gösterdim... bundan daha boku olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 saçlarnını istediğin gibi kesemez berber ve sen hiçbişe yapamassın bundan daha bok ne olablirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar