Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 01:54 tarihinde demiş ki: savaşta gideriz canım sıkma canını. barışta bedelli, savaşta temelli ;) askerligini yaptın mı ? yapmadıysan kaç yaşındasın şu anda ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ordu benim askerlik yapamayacağımı düşünüyo. benim için sorun yok yani :)[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 çürük aldın yani?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 eh verecekler elbet bikaç yıldır süründürüyolar, bu cuma kurul var yine bakalım. hayırlısıyla...[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 çürük almanın nedeni ne peki ? sorun neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hayırdır? obezite diyelim de rezil olmayalım daha fazla...[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hayır hayır :) kaç kiloya kaç boy var sende ? bide 3 sene ugraştırırlar dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 popeye hiç onu söyletme bana :D geçelim bu mevzuyu da hayırlısıyla. kafi miktarda var. üç sene de diilmiş o mevzu. kafalarına göre takılıyo amcamlar.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kafi gelen miktar boy-1m+30 kilo onu söliim.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kaç kiloya kadar alıyorlar? bilgisi olan varmı acaba?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 e dedik ya.. 1.80 isen 109 kilo olman lazım asker olabilmek için maximum..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 haa anladım, peki şişman isen bunun nesine bakıyor heyet yani hepsi şişmandır raporumu veriyor. Biliyorum konuyu dağıttım ama neyse :) şişmanlık mevzusu benide ilgilendirdiği için bi el atıyım dedim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bişeye baktıkları yok yeter ki eziyet olsun. yetmiyo amcamlara illa orda tartılıcak boy ölçtürüceksin... pehh be..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bi limit koymuşlar o limiti geçiyosan almıyolar işte mantıklı bişey adam tartacak ölçecek seni orda göz kararı iş yapacak degil ya ayrıca bir den fazla çagırmalarıda mantıklı 1 sene kilolu git çürük al sonra zayıfla oh ne güzel :) ama 3 sene falan aynı kiloda olan bi insanın zayıflaması çok çok zor kendimden biliyorum az çatlamadım kilo verene kadar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 göz kararı yapsalar daha mantıklı valla. body fat ratioyu ölçmüyo ki adamlar. yani o heyet orda bi işe yaramıyo. nemrut hemşirenin getirdiği sonuca bakıp imzalıyo sadece. ne koşu bandı ne bişi. 1.80 olup 100 kilo olan dirhem yağ olmayan vücudunda adamlar var.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hemşire herhangi bi test yapıyo mu ? yoksa boyunu ve kilonu mu ölçüyo sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yapmıyo kardeş işte. sadece boy kilo. tartı metre diyorum ya. bi tane body building yapan arkadaş askere gitmedi... baya saçma bi durum yani.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 geç cevap için özür dilerim: sam: yazdıklarımın gerçek hayattan nesi uzak anlayamadım? faşist veya şovenist suçlamalarını kimse yaptı demedim, hatta forumda çok fazla yazı olduğu için okuyamadığımıda belirttim, ama buraya yazmayıpta o suçlamaları yapan birileri vardır mutlaka. şovenistlik suçlaması yapanda yok diyemezsin heralde. puma: arkadaşım tr de ambargo olmasada şu an trnin ekonomisini dışardan aldıkları borçlara bağlayan ama şu an trde bir bahar havası yaratıp ekonomi çok güzelmiş diyen, belkide zorla dedirttirildiği halde hiç birşey yapamayan bir hükümetimiz var. bizde egemenliğimizi teslim edelimmi?[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 04:10 tarihinde demiş ki: yapmıyo kardeş işte. sadece boy kilo. tartı metre diyorum ya. bi tane body building yapan arkadaş askere gitmedi... baya saçma bi durum yani. yuh be...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar