Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun 24 Nisan bir Ulusun kaderi belli oluyor !!!

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 01:54 tarihinde demiş ki:
savaşta gideriz canım sıkma canını. barışta bedelli, savaşta temelli ;)

askerligini yaptın mı ?
yapmadıysan kaç yaşındasın şu anda ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

bi limit koymuşlar o limiti geçiyosan almıyolar işte mantıklı bişey adam tartacak ölçecek seni orda

göz kararı iş yapacak degil ya

ayrıca bir den fazla çagırmalarıda mantıklı
1 sene kilolu git çürük al sonra zayıfla oh ne güzel :)
ama 3 sene falan aynı kiloda olan bi insanın zayıflaması çok çok zor

kendimden biliyorum az çatlamadım kilo verene kadar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

geç cevap için özür dilerim:
sam: yazdıklarımın gerçek hayattan nesi uzak anlayamadım? faşist veya şovenist suçlamalarını kimse yaptı demedim, hatta forumda çok fazla yazı olduğu için okuyamadığımıda belirttim, ama buraya yazmayıpta o suçlamaları yapan birileri vardır mutlaka. şovenistlik suçlaması yapanda yok diyemezsin heralde.
puma: arkadaşım tr de ambargo olmasada şu an trnin ekonomisini dışardan aldıkları borçlara bağlayan ama şu an trde bir bahar havası yaratıp ekonomi çok güzelmiş diyen, belkide zorla dedirttirildiği halde hiç birşey yapamayan bir hükümetimiz var. bizde egemenliğimizi teslim edelimmi?[signature][hline];;suitfly icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 25 Nisan 2004 04:10 tarihinde demiş ki:
yapmıyo kardeş işte. sadece boy kilo. tartı metre diyorum ya. bi tane body building yapan arkadaş askere gitmedi... baya saçma bi durum yani.

yuh be...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...