_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Authentication failed -- application will now terminate. Authentication failed -- application will now terminate. Authentication failed -- application will now terminate. Authentication failed -- application will now terminate. Authentication failed -- application will now terminate. buhranlardayım anasını satayım.
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Biri patcher ve game server portlarını yazabilir mi? Belki problem düzelir.
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 okumadan topic acmisim banada oldu ? myhic i tarasak bole iyi olur stres atariz ne dersin ?
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yemek için çıkmıştım oyundan bağlantı problemi var diyor sitede ama herkes için geçerli değil
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aynen ya 2dk cikali dedim girilmio
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 TCP portlarını açınca problem ortadan kalktı. 1380 8046 10622
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sizde bu hatayı nerde veriyor? bende çift tıkladığım halde patch açılmıyor ama ttnet in yurtdışı çıkışındaki soruna bağladım ben girememe nedenimi. türkiyede olup da oynayabilen var mı ki?
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 router modem kullanıyorsan yukardaki portları dene, büyük ihtimalle problemin kalmayacak.
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nasıl açıoduk şu portları pki? kısaca açıklayabilir mi biri?
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 markası modeli nedir modeminin
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 air-ties. AirTies RT-205TT. 192.168.2.1 yapıp o sayfaya giiorum da sonra ne yapıcam bilemiyorum pek.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nat->port yönlendirme sadece sen kullanyorsan ip olarak muhtemelen 192.168.2.2 olacaktır (veya üstte önceden tanımlı hede hödö der, orada yazar) ip leri yazıp kaydet diyince açacak portları.
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hmm açtım demin de yok, yaramadı bi işe. hala login kısmı açılmıor çift tıklanınca. yurtdışı kaynaklı sitelere fln da girilmiyor, msn e fln da. ttnet sorunu galiba benimki, yarın düzelir umarım. teşekkürler gene de.
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben de oyunu yükledim patch yapıcam fakat login ve passwordumu kabul etmiyor bir turlu. Authentication Failed. Please re-enter your login credentials. diyor bana da benim login ve passwordum doğru. Yukarda verilen portları da UDP ve TCP olarak da açtım. Manyak mı bu Warhammer?
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ghaldszar said: Ben de oyunu yükledim patch yapıcam fakat login ve passwordumu kabul etmiyor bir turlu. Authentication Failed. Please re-enter your login credentials. diyor bana da benim login ve passwordum doğru. Yukarda verilen portları da UDP ve TCP olarak da açtım. Manyak mı bu Warhammer? CD Key ini war-europe sitesindeki code kısmından register ettin tabii dimi?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dun anadolu yakasinda bir sorun vardi, onunla alakali olabilir mi?
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Blackice said: ghaldszar said: Ben de oyunu yükledim patch yapıcam fakat login ve passwordumu kabul etmiyor bir turlu. Authentication Failed. Please re-enter your login credentials. diyor bana da benim login ve passwordum doğru. Yukarda verilen portları da UDP ve TCP olarak da açtım. Manyak mı bu Warhammer? CD Key ini war-europe sitesindeki code kısmından register ettin tabii dimi? Ettim ama tık yok. Mail de attım adamlara cevap da vermediler.
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu arada şimdi dikkatimi çekti War Europe sitesinde my profile bölümünde my licences, my current susbcription ve my billing information da aktif değil. Kod kabul edildi diye mail gelmişti ama
özcaine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sanırım benim modem de patladı... birisi bana LinkSYS modem icin bahsi geçen portları nasıl açabileceğimiz söyleyebilir mi?
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aynı sorun bendede var karakter ekranında kitleniyor ekran
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu hatayi vermiodu hic ilk defa bugun verio giremiyorum
özcaine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=74068 yukaridaki linkte sayfalarca yazismis millet. ama cozum yok... bi sekilde gecmesini bekleyecegiz.
hunty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyunun cd key'ini aldim internetten. Ama sorun oldu parayi aldilar cd key'i gondermediler. Mail attim tamam dediler, parami geri gonderdiler, paypal'de mail atti paraniz geri geldi diye. Gel gelelim benim bankadaki hesabima para yatmiyor. Haftasonudur dedim 2 gun bekledim. Bugun baktim gene param yatmamis. Bankaya gittik vs. iptal ettiler sanirim. Gittim paypal sorun oldu diye moneybooker'dan order yaptim bu sefer. Gel gelelim banka hesabimdan ayni miktar iki kere cekilmis gibi gorunuyor. Neyse su anda 3 cd parasi odemis haldeyim. Bari accountu acayim dedim, bu seferde war-europe sitesi gocmus. Sabahtan beri bekliyorum. Cok madur oldum ben... hick. Simdi siteyi acacaklar aldigim CD Key kullanilmis cikacak, kabul etmeyecek diye korkuyorum....
Öne çıkan mesajlar